S tou Plzni jsem zvedavej jak to dopadne, puvodne jsem chtel dat 0-1 gol nebo robnou 0-0 antifotbal Sparty proti Plzenskemu antifotbalu ale ted po LM nevim Sparta horela jak papir a odveta bude spis formalita takze se budou mozna vic soustredovat na ligu o vikendu a uz si fakt nemuzou moc dovolit poustet body navic rozhodci obcas neco pripisknou tak to asi vypustim tam nemam vubec napad. Pro Emira: na jednom foru byly rady jak sazet a zacinalo to 1. nikdy nesazej na muzstvo kteremu fandisPokud vidíš situaci realisticky, tak sázet na svůj tým je nejlepší co můžeš udělat, protože o svém týmu máš samozřejmě největší přehled
![]()
Dám ti příklad: loni v létě byl plzeňský hokejový klub ve velkých finančních problémech, což podle pisálků v prognózách mělo znamenat, že se nepodívá ani do předkola play-off. Ale v Plzni začali dělat hokej lidé, kterým jde skutečně v prvé řadě o ten hokej a při nízkém rozpočtu sestavili mužstvo z několika kvalitních protřelých hráčů, dali skutečnou příležitost vlastnímu mládí a vše okořenili 3 kvalitními Kanaďany, kteří byli posměšně označováni jako exoti. Angažovaný trenér dostal nálepku teoretika s dovětkem, že si to bude brzo balit. Tento trenér vtisknul prakticky okamžitě týmu nejprogresivnější styl, který můžeš u nás vidět. To se projevilo tak, že po pár úvodních zahřívacích kolech Plzeň byla schopná prakticky každému vnutit svůj styl hry. Ale ještě kolem 10. kola se pohybovala pouze v lepší půlce tabulky. V té době totiž ještě nedokázala vyhrávat zápasy, v kterých byla jednoznačně lepší a já jsem si říkal, je tohle vůbec možný? Ale bylo jasné, že to je otázka času. V té době vedle toho, že mě na ten hokej bavilo skutečně koukat, tak jsem spojil příjemné s užitečným a začal od toho 10. kola prakticky bezhlavě až do konce sezóny na tento tým sázet. Jestliže nakonec vyhráli základní část o 10 bodů, tak je pochopitelné, že jsem zrovna neprohrával. Vyřazení v play-off už je pak jiný příběh. Jaký odhad měli pisálci před sezónou?
HujerOZ: popisuju to proto, že v tom 10. kole jsem měl naprosto stejný pocit, jako mám teď z fotbalového týmu. Všichni očekávali, kdy už přijde pokles formy a ono nic. Ale tohle ukáže až budoucnost: zranění, odchody hráčů atd. to můžou hodně změnit.
Někteří přezíraví fanoušci pražských S mě nikdy nepřestanou udivovat komplexností svého pohledu: momentálně hrajeme tužku, takže všichni v lize hrajou antifotbal. Sparťánek se podívá na tabulku a prohlásí v sobotu mušíme vyhrát. A vono se to asi udělá samoPokud Plzeň podá standartní výkon, tak to bude Plzeň, kdo bude určovat, co se bude na hřišti dít. To je krutá realita, kterou ovšem ti co se pohybují v myšlenkových stereotypech nejsou schopný zkousnout, jako třeba prohru se Žilinou. Ale v těch nerealistických představách se pohybujeme každý.
Je to naposledy, co jsem napsal něco k plzeňskýmu sportu a moc se to sem samozřejmě nehodí, ale chtěl jsem upozornit na některé věci.
Takže na závěr: zápas může dopadnout jakkoliv, ale pro mě valuebet. Pokud bych v těch dosavadních 100 sázkách měl pouze takovéto tipy, tak jsem dnes jistě v bilanci 10j+.
Ano, Sparta jako mužstvo z formy a bez konceptu může vyhrát proti mužstvu v top formě a s jasným herním rukopisem. Ale pokud to bude dlouhodobější trend, tak se skutečná(ne imaginární) kvalita projeví. Tam už zaprášené poháry ve vitríně nebo nějaký výlov kaprů nepomůžou![]()

Odpověď s citací