Původně odeslal barchen
Z toho si nic nerob. Ja mam kazdy 7.-8. tiket podany (na sieti) za 5 Kc. Ked volam na telefonicke tipovanie, na pevnu linku (mam to takmer
zdarma - preto volam najprv na pevnu), tak sa vacsinou nedovolam. Udajne je to casto pokazene. Ani na mobilne cisla mi obcas hned
neberu ...
Dnes na pobocke sa im najprv "sekol" PC - asi 3 minuty nic ...Potom tiket prijal tzv. "bookmaker" za znizenu sumu - samozrejme tiket
nevytlacila tlaciaren, pretoze sa objavila hlaska: "casovy limit vyprsel". Po zavolani, asi na 4. cislo do Fortuny - do centraly sa tam niekto
vyjadril, ze kurzy uz su znizene (na moje zapasy) - samozrejme, akoze inak. Nakoniec tiket nahodeny do stroja znova a (nejakym
zazrakom) prijate (sice len za desatinu pozadovanej sumy, ale) s povodnymi kurzami...
Katastrofa. Za Horacka sa to nestavalo (aj ked hlavne asi preto, lebo tikety museli schvalovat telefonicky - teraz je to "online" a stoji to za
hov..)...teraz je tam "bordel na koleckach" ...
S Fortunou to ide dole vodou - toto sa nesmie stavat v fungujucej firme. Vyzera to, ako keby boli tesne pred predajom firmy a vsetci na to uz
se..

. Nakoniec tiket nahodeny do stroja znova a (nejakym
Odpověď s citací