Co se tyče livesazek u Fortuny mam stejne zkusenosti jako gintonic.Prijmou mi snad 1 z 5 a to podotykam,ze nesazim za nejake velke prachy.Skoro vzdy je tam bud zmena kurzu a nebo book sazku zamitne.Jediny duvod proc se tam obcas snazim vsadit jsou totalni hovna co vypisuji.Nejvic me pobavily lajny u volejbalu na celkovy pocet bodu v setu.Bwin napriklad ma kurz 1.15 a Fortuna drzi na tu samou hranici rovinu.Vsadit to to uz je druha vec chce to opravdove nervy.Doporucil jsem to kolegovi a pri jednom voleji jsme to sledovali spolu.On asi po 4 neuspesnem pokusu vsadit cokoliv jsem mu doporucil mi řika " Dam jim jeste jednu šanci a pak to zaviram nemam na to nervy" 5 pokus vsadit dopadl tak,že mu book nabidl snizenou castku a když v zoufalosti chtel odkliknout i tu,tak mu napsal sazka zamitnuta.Hodne lidi tady nadava na bwin ale ja s nim nemam absolutne zadny problem,jejich system livka je oproti tomuto systemu zlaty kdy se da nastavit prijeti jakehokoliv kurzu at uz vyssiho nebo mensiho a doba schvalovani je přesně daná.Tipsport ma treba to livko co se tyka schvalovani mnohem lespi,ale castky ktere vam nabizi jsou tragicke ale alespon neco.Navic Fortuna nam od zaři chysta jeste jeden dareček a pokud to je pravda tak se jeste budeme hodne vsichni divit.....

Odpověď s citací