A dost ...
po delší době jsem se chystal napsat článek o Live sázkách Fortuny, které záměrně vymrdávají se zákazníky...jak vidím, tak mě Gintonic předběhl.
AUTORIZACE SÁZEK
tohle slovní spojení kamufluje jednu z největších prasáren u Livkování, se kterou jsem se setkal. Jak už Ginton uvedl Fortuna využívá časové prodlevy při schvalování sázek k pohybu stavu a až po té až sázky povoluje nebo zamítne pokud padne bod,fiftýn v prospech vašeho tipu. V praxi to znamená, že vám povolí sázku pokud dojde ke zmeně score ve váš neprospěch, v kursu, který není pro vás zajímavý.
sázím + 10,5 her (tenis)
za stavu *5:4 0:30 kurs 3,60
probídá autorizace ( která čeká jestli dá hráč na returnu bod a sázku zamítne, nebo servující a sázku povolí )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklamace Live sázek
Za posledních 14 dní jsem řešil 6 reklamací, kdy mi Fortuna schválila sázku v době když byl již výsledek znám.
Př.
sázím na to že tenista podá první míč do gemu z druhého podání a za stavu 30:0 se mi stále autorizuje sázka, tiket povolen při skore 30-0 ?! Jediná klika, že jsem měl otevřenej scoreboard a sledoval rychlosti podání servisu, jinak bych si toho vůbec nevšimnul![]()
Dobrý den,
dle záznamu zápasu jsem zjistila, že Váš tiket byl autorizován vteřinu po zahájení této hry, tudíž jsme Vám vrátili Váš vsazený vklad. S pozdravem
oddělení Sázky LIVE
Olga Špitálníková
Vyhodnocení tiketů
Tohle si chce taky extra pohlídat, F má v nabídce spoustu props a velmi často mají chyby ve vyhodnocení. Ať už je to třeba záměna bratří Sedinů, nebo počty faulů![]()
sportsbaru U Nováků
brejk za pět korun....poločas za dvacku...makej makej...uff..je to tam ...a spousta podobnejch hlášek u posledního okýnka, kde se povětšinou scházej ti, kterejm měsíčně nechodí faktury za internet.
Někteří zaměstnanci, to je také kapitola sama pro sebe
štěstí ? náhoda ? ...nevím, ale pokaždý mě u přepážky obsluhuje některá z holek se kterejma za tu dobu co tam chodím ( teda když už tam jdu) nebyl nikdy žádnej problém, právě naopak ochotný usměvavý upozorněj na nějakou výhodu, jak říkám naprosto v poho...
...pokud si tady někdo klepe na čelo a říká si proč tam ještě lidi sázej, když schvalování sázek, kursy a vyhodnocování stojí za ho*no
tak ano právě kvůli tomuhle, protože u Fortuny neví levá ruka co dělá ta pravá
Jsem pro takovou malou revoluci v Livebettingu :
Každá sk která chce provozovat LB by měla uvádět na svých sázkových tiketech čas i ve vteřinách, aby jsme mi, sázkaři měli nějakou páku pro reklamace tiketů. Podle zákona musí mít sázková kancelář zápas který nabízí pro live sázky nahrávat a archivovat. Takže není žádnej problem dohledat zápas 11.3.2009 Nadal Djokovic 2 set, třetí hra v jakem case serviroval hrac uvodní fiftýn v pátém gemu a potom si porovnat čas kterej mám na tiketu. Několikrát se mi u Fortuny stalo, že mi vystornovali sázku z důvodu vypadnutí televizního programu, na kterém se přenášel daný zápas. Pro představu hraje Barcelona vs Madrid, prubeh zápasu je nahráván z Nova sport, dojde k technickému problemu a přerušení vysílání...pokud v tu dobu kdy probíhá předmět sázky je tiket automaticky stornován. Potom je otázka proč si sk nearchivují zápasy současně u více televizních programu.
Jistě existují proti tomu opatření, mít vedle okna s livkem otevřený stream nebo oficial page se score a všechno si sám nahrávat z plochy, jenže tohle je rušivej element kterej rozptyluje a snižuje koncentraci ( novej komp si kvuli tomu pořizovat fakt nebudu )
Jenže ono je to ještě trochu zamotanější kvuli časové prodlevě televizního signálu která muže být oproti realitě až 3 sekundy....jedno je ovšem jasné, pokud je již výsledek znám bookmaker nesmí vzít sázku, ať už je to v náš prospěch či nikoli.
Zkusím ted obmejlovat několik sk co si o tom myslí.

Odpověď s citací