Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 39

Téma: vklad

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Merlin Zobrazit příspěvek
    Mám takovou trochu hloupější otázku, ale konrétně na tohle jsem nikde nenašel odpověď ani v nápovědě MB.
    Takže teoretická situace nemám žádný BÚ ani kartu, založím si MB, verifikuju dejme tomu posláním ID + adresu přes dopis. Peníze na ten MB si nechám poslat z jiného MB účtu, jednorázově, bude to fungovat? (Vím, že nemůžu poslat z cizího BÚ ani vložit v hotovosti, jde mi konkrétně o to poslání PRVNÍCH peněz na nový účet z jiného MB)
    nevidim duvod proc by to nemelo jit, jen ID po tobe v prvni fazi nikdo nechce
    1ni faze je overeni adresy+BU+eventuelne non_MB karty, kdyz jim reknes ze chces overeni skrz ID reknout ti verifikuj prvne BU

poslat penize tam jde pred i po overeni rekneme jen adresou
    je mozne je poslat i na sazkovku (byt limit bude nekde na 6k E/90dnu)
    je mozne je i p2p vybrat opet k sobe na ucet

ale je jen otazka v jaky fazi MB bloknou ucet a budou chtit povinne dalsi dokumenty, protoze presne tohle zkouseli uz ruzni sejdiri s ryze virtualnima identitama
    Gambling feels like endless ejaculation

Díky za odpověď. No já si nebyl jistý, zda to půjde (bez komplikací), proto, že mně přišlo podobné vklad třetí strany z BÚ (zakázáno) a (první) vklad třetí strany z MB účtu (zřejmě povoleno). I když mírný rozdíl tam vidím (ten majitel MB účtu odkud se posílá už je proklepnutý).
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek

ale je jen otazka v jaky fazi MB bloknou ucet a budou chtit povinne dalsi dokumenty, protoze presne tohle zkouseli uz ruzni sejdiri s ryze virtualnima identitama
    jo to mě taky napadlo, ale to mi nevadí (teda čekám, že by ho neblokli po prvním poslání peněz z jiného MB účtu) potřebuju to zatím více méně jednorázově a dokládání dokladů mi nevadí
    Naposledy upravil Merlin; 19.11.2012 v 18:06.

Citace Původně odeslal Merlin Zobrazit příspěvek
    ...jo to mě taky napadlo, ale to mi nevadí (teda čekám, že by ho neblokli po prvním poslání peněz z jiného MB účtu) potřebuju to zatím více méně jednorázově a dokládání dokladů mi nevadí
    Všetko potrebné bolo povedané, ja len dodám že podobne ako Orbital ani ja som nikdy nedotoval MB inak ako z iného MB účtu a nikdy som nemal problém. Poslali mi email kde žiadali podrobné vysvetlenie a pretože som MB vyhodnotil ako jedného z najserióznejších a pre mńa potrebných partnerov, otvorene som im vysvetlil dôvody čo by som asi v inej fin. inštitúcii len tak neurobil. Proste som sa rozhodol že im budem veriť a zatiaľ je všetko z oboch strán OK a korektné. Pre úplnosť - výbery z MB riešim takisto furt z môjho MB účtu na iné MB účty. Pokiaľ s nimi hráš fér otvorenú hru a nechceš ich ojebať, dostaneš od nich férové jednanie. Nie sú tam hlupáci a isté dôvody chápu viac ako by sa zdalo. To je moja skúsenosť.
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Podobná témata

1. vklad cez moneybookers
    By sequel78 in forum Betsson
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.10.2012, 20:53
  2. Dotaz - vklad na i-konto
    By rulaf in forum Fortuna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.06.2011, 15:54
  3. Vklad a výběr
    By kanafásek in forum Betfair
    Odpovědí: 4