Když už jsem to tady rozjel tak ostře s tou morálkou, že si začínám připadat, že jsem větší morální autorita než samotný exprezident Havel a to není opravdu o co stát, tak pro PlayeraXXL k tomu opovrhování arbery:
Když už dávno Karas skalpoval jednu sázkovku za druhou, považoval jsem to za frajeřinu a stále považuji, pokud napíše: objevil jsem sázkovku XY, protočil bonus a výplata v pohodě připsána. Frajer protože to bylo v době, kdy většina sázkařů ještě někde lepila plachty v kamenných a o internetovém sázení neměli ani potuchy nebo se jenom báli, že to je nelegální. Netuším jak moc sázkovky zkrouhli bonusy, ale stále možná je ještě dnes možné trochu si tak zvýšit počáteční startovní kapitál, který pak bude člověk dál využívat k sázení. To opět respektuji. Nerespektuji ovšem pijavice, které na nějakém univerzálním webu s nulovou informační hodnotou objeví návod jak skalpovat sázkovku. Jako troubové si návod radši přilepí na monitor, aby v té skvělé spekulaci neudělali nějakou chybu, protože se o sport nikdy nezajímali a ostražitost je na místě. Až svou práci dokončí, tak jako správní paraziti a hledači výhodných nabídek půjdou možná do Lídlu, protože tam zrovna běží super akce 2 v 1 za 80%.
Proti arberům nic nemám. Logika věci mi ale říká, že pokud to bude dělat víc lidí, bude to stále těžší nějaký arb najít. Jestli jsem si do něčeho před časem rýpnul, tak to bylo právě to, že to bylo zrovna v době, kdy v ČR bylo sázení definitivně povoleno a i tady na fóru se najednou objevilo více lidí, které arbování zaujalo. A není divu, protože většina lidí má ráda jistotu. Předpokládám, že trh arbování unese mnohem míň úspěšných než trh typických sázkařů. A potom se zkušený arber asi nebude moc hrnout s praktickými radami hned několika nováčkům. Pokud jsem si tedy rýpnul, tak to mělo znamenat: pokud člověk sport sleduje, měl by to alespoň zkusit se skutečným tipováním. A možná bude překvapenej výsledky. A ten pocit dobré práce je samozřejmě mnohem větší než číhat na špatně vypsaná čísla.
A pokud se rozhodnu rozšířit své portfolio sázkovek vedle Pinnaclu i o asiaty, protože třeba sázím hlavně fotbal a šíře nabídky Pin mě již neuspokojuje, tak bude arber první člověk, který mi může pomoct vybrat nejlepší sázkovku.