Jak jsem se jiz vyse zminil, tak fotbal neni muj hlavni sport ke vsazeni, nicmene bych se chtel zde zeptat, co nastane, kdyz nekdo si vsadi na nejlepsiho strelce sampionatu a nakonec napriklad s 5 goly jich bude vic. Co ja si matne pamatuji, tak se vyhra vzdy delila rovnym dilem vuci poctu strelcu. Priklad budu mit vsazeno nejlepsiho strelce za 1000 v kursu 11 a oni na konci sampionatu budou mit dva stejny pocet vstrelenych branek. Pak cista vyhra na jednoho cini 10000. Ovsem pokud maji stejny pocet napriklad dva strelci, potom by se mela vyhra delit rovnym dilem. Coz znamena z potencialni ciste vyhry 10000 to samozrejme plati u slusnych (ne u ceskych) spolecnosti mi bude vyplaceno 5000 plus muj vklad 1000 (ceske SK to vyplacely drive z celkove vyhry, tudiz by mi v tomto pripade o 500 louply) anebo nove plati, ze vyhraje ten, ktery ma z danych akteru odehran nizsi pocet zapasu anebo tam jsou i jina kriteria? Omlouvam se, ale nechce se mi to nikde vyhledavat. Jinak mi to zajima hlavne u betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu, diky.