moc hezky ten tvuj vnitrni grading system
udelam z toho uplne offtopic a jeste ho udelam politicky nekorektni, mam totiz v hlave jednu tezi ohledne lidskyho vnimani, myslim, ze se tyka toho jak mozek posuzuje urcity situace a myslim ze se to muze hodit i do sazeni a budu rad, kdyz se k tomu nekdo vyjadri
pristihl jsem se, ze si v hlave delam taky takovej grading system na cokoliv (krome lidi a zvlast zenskejch, ale vim, ze tam si ho dela hodne chlapu)
takze si treba v hlave udelam poradi ekonomicke rozvinutosti a od toho vyvozuju zivotni uroven mistnich obyvatel
norsko>nemecko>velka britanie>spanelsko>cesko>rumunsko>egypt atd atd
V omezene mire tohle delam i v jinych oborech, jako treba vojenska sila atd.
Mam pocit, ze je to uplne mimo, presto se toho nedokazu zbavit. Tam kde jsem jsou proste ty nejluxusnejsi podniky na svete /kdyz ne podle kvality, tak podle cen/. Podobne jako v Moskve.
Lidskej mozek asi potrebuje tenhle zatridovaci system, ale cim vic ho bere v potaz, tim hur. Kdyz jsem cetl nejaky vojensky knizky z WWII, tak se tam snazili treba nejak zaskatulkovat sovetskeho vojaka - a sami napsali, ze to nejde. Sovetsky vojak nekdy bojuje do posledniho dechu a jindy se vzdava v plne sile. Nenasli za tim ani zadne promenne. Ono ty promenne tam asi budou, ale my je, obavam se, nedohledame od stolu, jak v pripade sovetskeho vojaka, tak ekonomickeho zebricku /ktery vzdy musi byt slozen z ruznych zebricku, ktere pujdou do hloubky/.
Neni nakonec prave tohle to podstatne pro pruzkum reality a poznani sveta, potazmo vyhledani hodnoty v sazeni?

Odpověď s citací