Dneska mi teprve přišlo vyúčtování cash-backu, připsán bude do pěti pracovních dní.
Všechno to byly peníze, které jsem vybral před promočním obdobím ze sázkovek a pak znovu vložil. Ne tedy jen nové peníze vložené na MB třeba kartou nebo bankovním převodem, jak tady někomu psali z MB.

Citace Původně odeslal Moneybookers
Dear playerXXL,

The World Cup 2010 has come to an end and so has our Road to South Africa promotion. In our promotion you have opted-in for cash back. Please find enclosed your cash back details.

Your cash back amount is calculated over the period of June 7th until July 11th. If you deposited over €1,000 via Moneybookers at your favourite websites you receive 1% cash back on the whole amount.

Cash back will be credited to your Moneybookers account within the next 5 business days.

Eligible transactions: XX
Eligible amount (€): XXXX.XX
Cash back amount (€): XX.XX

We hope you have enjoyed our promotion. The Moneybookers team is here to give you the best possible service and rewards for your loyalty. Keep looking out for future cash back offers!

Warm regards,

Moneybookers
Těch převodů jsem neměl až tolik, abych to nemohl zkontrolovat.
Započetli mi VŠECHNY transakce. I ty pod 1.000,- EUR a na betfair. Souhlasí počet transakcí i celková suma.

Slabá náplast na pokles dolaru...