Dostali jste už někdo ten CashBack?
Už podruhé jsem jim psal a odpověděli češtinou z překladače, že jsou technické potíže a prý to připíšou do 14 dnů. Před týdnem říkali do tří dnů.
Dostali jste už někdo ten CashBack?
Už podruhé jsem jim psal a odpověděli češtinou z překladače, že jsou technické potíže a prý to připíšou do 14 dnů. Před týdnem říkali do tří dnů.
Ja jsem zatim nedostal ani vouchery ani cashback.
Nevylucovalo nahodou prihlaseni na cashback dostani voucheru? Ja jsem se v tech promoakcich totalne ztratil. Navic si myslim, ze jeden z cashbacku byl jen pro ty co protoci na vkladech do sazkovek vice jak 150 000Eur."Our records show that you have registered for our cashback promotion on 4/6/2010. Please note that we are still finalizing our promotional reports and will soon start distributing prizes. Please have a bit of patience and you should receive yours until the end of the month."
Dostal jsem maila a kliknul na tlačítko "I want cashback", pak se mi zobrazila hláška, že jsem zaregistrovaný. Z mé strany všechno v pořádku. Nabídku jsem dostal mailem 2.6.2010.Původně odeslal Moneybookers
Ja dostal stejnou nabidku jako ty, take jsem se tam zaregistroval a take jsem jeste nic nedostal. Kdyz jsem je pozdeji kontaktoval ohledne toho cashbacku, tak mi prisla odpoved, kterou jsem si dovolil okopirovat sem na forum (viz odpoved od Moneybookers 30.6.2010).Původně odeslal playerXXL
Do 5 dnů to připíšou i ne VIP členům.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Dneska mi teprve přišlo vyúčtování cash-backu, připsán bude do pěti pracovních dní.
Všechno to byly peníze, které jsem vybral před promočním obdobím ze sázkovek a pak znovu vložil. Ne tedy jen nové peníze vložené na MB třeba kartou nebo bankovním převodem, jak tady někomu psali z MB.
Těch převodů jsem neměl až tolik, abych to nemohl zkontrolovat.Původně odeslal Moneybookers
Započetli mi VŠECHNY transakce. I ty pod 1.000,- EUR a na betfair. Souhlasí počet transakcí i celková suma.
Slabá náplast na pokles dolaru...![]()
Bonus jsem dostal, ale nechtějí mi přiznat VIP status.
Jak byste rozuměli větě:
Já i překladač tomu rozumíme takto:Původně odeslal Moneybookers
Jestli převedete přes € 5,000 do 11. července poskytneme vám VIP status.
Taky to chápu tak, že ten, kdo mezi 7. 6. a 11. 7. převedl přes 5000 EUR, dostane VIP členství.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
ano prekladas to spravne
ale preklad s pouzitim ESP metody /toho co MB skutecne minili/ je takovy, ze musis 5k prevest na sazkovky... takze pokud jsi tam tech 5k skutecne prevedl, tak to urguj
Gambling feels like endless ejaculation
asi tak...Původně odeslal Moneybookers
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |