Russia - Germany Germany +3 1.943
Tento tip jsem si zarezervoval s předstihem, protože jestli hranice a kurz vydrží tak budu hodně překvapenej. Pro výsledky Německa platí jedna věc: všechno je těsné a je jedno, jestli proti slabším či nejsilnějším týmům. Při jejich stylu se ani není co divit. Toto může být ta pověstná výjimka, ale nemyslím si, že tomu tak bude. Aby sázka prohrála musí Rusko vyhrát o 4g. I když je v Německu hokej v podstatě na okraji zájmu, tak teď mají svůj Traum, sen, zázrak na ledě, který je umocněn tím, že se hraje u nich doma. Vítězství nad Švýcarskem je podle mě neskutečně nakoplo. Na Rusy asi jejich umění nakonec stačit nebude. Co je jisté, že převážně hravým Rusům jejich styl vonět nebude a nedostanou zadarmo vůbec nic. Rusko mě včera svým výkonem celkem zklamalo. Ale sázel jsem na ně i z důvodu zmiňované odplaty: na jejich hokejky se odráželo včera všechno a s tím jsem tak nějak podvědomě kalkuloval. Kanada si toho štěstí na OH vybrala dost. Ale týmový výkon a zaujetí pro hru mě proti nenáviděné Kanadě moc nepřesvědčil. Těch okýnek tam bylo na můj vkus moc, i když proti Kanadě. A tady můžou trochu nečekaně narazit s Německem.
Německo-Švýcarsko: Under včera podle plánu, bohužel remíza nepadla. Na 90% jsem byl přesvědčenej, že to bude max. o gól až do konce, bohužel remíza chce i trochu toho štěstí.

Odpověď s citací