mike:
Tak, ne ze by mne MB nejak extremne odrazovalo, spis mi to prijde trochu komplikovany s posilanim... Tak jeste pro upresneni: zalozim si MB, poslu si tam z uctu prachy a z MB je prevedu do sazkovky. Vyber pak tedy do MB a odtud? Zase prevod na ucet? Jeste jsem zahlidnul neco o jejich platebce, tu dostane automaticky kazdej? Vyber v CZK je tam nejak zpoplatnenej jsem koukal... (Srry za trivialni dotazy)
A jinak mas pravdu, narazel jsem na legalnost celeho procesu primyho posilani penez a prevodu vyhry. Takze bez problemu rikas...
Ad spolehlivost: na jednom foru jsem narazil na problemy u Bwin... ale nevim jak to bylo akutni.
Proc chci hrat? Abych vyhralTed vazne. Davam hokej/fotbal u ceskych sazkovek a pro zabavu jsem si zatocil ruletu, no a ted uz.... Hraju ruletu nejakej patek free, zkousel jsem ruletovy automaty a... dari se mi. Nejakych par tisic spinu uz to bude, tak chci vyzkouset jak to bude fungovat dlouhodobeji a na zivou s krupierem se mi moc nechce... Zatim hrat chci, nemusim
Orbital:
Jj hraju jen francouzkou ruletu. Diky za tip na Betfair... asi budu muset ten MB preci jen poresit.
Kdyz neni clovek zaslepej magor a dodrzuje predem stanovenou taktiku a vysi vyhry/prohry, nemuze zbankrotovatTeda doufam
![]()

Teda doufam
Odpověď s citací