Jasně,že tu nejde o žádný fakta,proto jsem si s prominutím dovolil přeskočit ty tanečky kolem .
Smigi pokud to není k2 je to nějakej jeden jinej konkrétní affil že?Je zcela nepodstaný jakej,máš špatný pocit,že si někdo může prohlížet jaký máš objem sázek a jiné věci.Je ti to nepříjemný,nebo možná máš trochu strach,že by to zrovna tenhle jeden konkrétní affil vědět neměl,nikde nevidím,že by si chtěl psát všem sk u kterých sázíš aby tě vyjmuly z affilu a ikdyby jo,tak je to pořád stejnej princip.Až sem se snad shodujem ne?Tvoje obrana vůči tomuto je ,že požádáš ty společnosti aby tě z toho konkrétního affilu vyjmuli.Lidé ti tady odpovídají,že to je asi nemožné atd.To tě rozčiluje.Intenzita strachu je přímo úměrná energii,kterou vynakládáme na domnělou obranu,z mojeho pohledu je psát na sázkovku dost energie,takže usuzuju,že tě ten problém celkem trápí,jenže tím jak ho chceš řešit tvuj strach nebo říkej tomu jak chceš prostě nevyřešíš a proto jsem rovnou napsalSamozřejmě to víš přesně jen ty,proč ti to vadí,sázíš moc(strach ze závisti) a nebo málo(strach ztráty prestiže),bojíš se že tě někdo udá,nebo ti za něco dá do huby protože si mu něco skutečně provedl,nebo cokoli jinýho.Chceš se prostě ochránit.Je potřeba vědět proč ti to tak vadí a to sdělit zřejmě nechceš a pak samozřejmě můžeš jednat dál.Jinak je to stejně fakt směšný zabejvat se tím,co si kdo o tobě myslí akorát se tím ničíš,důležitý je co si o sobě myslíš sám
Mě to třeba nevadí,že někdo ví jak a co sázím,jestli vydělávám prodělávám,krachuju atd,je mi to fuk,nezajímá mě to co si kdo o mě myslí,je to jeho starost,nemám žádnej důvod proč by se mě chtěl někdo z affilu nějak ublížit,a ikdyby tak s tím stejně nic nudělám,technicky,takže se bud můžu bát a trpět a nebo na to prostě s... .
Jinak v žádným případě to neber osobně,ani jsem to vlákno pořádně nečetl na k2,netuším kdy si se kam registroval a pod. a už vubec nesoudím úspěšnost tvojeho sázení,vždyt tě vubec neznám.Jen ,mě prostě nebaví bavit se o věci,vyjmutí z affilu,bez udání skutečnýho problému,pusobí to na mě jako nějaká polomanipulace.

Odpověď s citací