Teď je na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu Lay 2.72
Diky, vsadim to.
Jak to hledas? klasicky ruco? nebo mas nejaky programek?
ručo
jestli někdo točíte
Holandsko 5 /4.76/
Betfair lay 4.4 a
arb, je na to asi půl hodiny
URU - GHA
Chance 1 - 2.12 /2.019/
Betfair Lay 1.96
2 Karel. D.
Mohl bych se zeptat experta jak přesně postupuje při hledání arbu? Uvítám strategie, poznatky, rady, tipy i dalších arberů. Dík
cmon
pozadej ho rovnou o cash![]()
proste srovnas kurzy a ty pary /trojice/ musis mit v palici
Gambling feels like endless ejaculation
Chtěl bych se zeptat někoho, jak je to s bonusem až 2000 Kč, který má teď Chance...
Pochopil jsem to tak, že když vložím 2000Kč, tak mi ten bonus hned nedají. Ale připíší mi ho až ve chvíli, kdy protočím desetinásobek (tedy 20000Kč). Chápu to správně? A když mi ten bonus potom připíší, tak jsou ještě nějaké podmínky na protočení nebo ho lze třeba hned vybrat? Díky za info.
Pochopils spravne.Po pripsani uz s nim muzes delat co chces.Chtěl bych se zeptat někoho, jak je to s bonusem až 2000 Kč, který má teď Chance...
Pochopil jsem to tak, že když vložím 2000Kč, tak mi ten bonus hned nedají. Ale připíší mi ho až ve chvíli, kdy protočím desetinásobek (tedy 20000Kč). Chápu to správně? A když mi ten bonus potom připíší, tak jsou ještě nějaké podmínky na protočení nebo ho lze třeba hned vybrat? Díky za info.
Díky za info... I když jak se znám, tak se k tomu bonusu stejně nedostanu a stihnu to prohrát, kord když je na veškerý sázky 5% MP
https://www.chance.cz/bonusy-a-souteze/vstupni-bonus
vsimli ste si toho? Slusny bonus ze? ja je snad zkusim vyarbovat nebo co, ale u ceskych Sk to moc nejde ze?![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Jejda, proč by to nešlo? Dokud mi nedali limit, tak jsem tam arby nacházel denně.Původně odeslal serif
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |