Citace Původně odeslal karas45
Eminensi, Švédský systém je super, ale má jeden háček pár set tisíc muslimských imigrantů, kteří ho do dvaceti let zcela rozloží. Navíc nelze argumentovat zemí, kde nebyly v minulosti války, má relativně málo obyvatel k velikosti území a obrovské nerostně zrdroje. O Norsku platí to samé umocněné na druhou.

Na superboháčích nevidím nic špatného, byli tu vždy a ať chceš nebo ne, pokud dějinami lidstva hýbou mocní a bohatí je to vždy lepší, než když se moci dostane tupý dav a je jedno jestli má v čele Lenina, Hitlera nebo Obamu.

No s temi imigranty je to samozrejme problem,ale to je vec druha....

podivej da se rici,ze superbohaci samozrejme budou tak,ale s temi danemi se to minimalne omezi... a kazdopadne to prospeje statu...danovy system co je v Cesku je proste mimo...ale v Cesku za tech dvacet let je mimo misu tech veci spousty

A k moci sileny dav,to nevim kde jsi na to prisel,o tom to samozrejme neni a nikde jsem se o tom nezminil... to zcela urcite ne...ale u moci fungujici stat... jde mi alvne o to aby ti superbohati delali neco prave pro ten stat a ne delali z lidi v podstate novodobe otroky,jen proto aby byli jeste bohatsi...proste nevim a nechapu ...teda chapu,jde jedine a proste o moc a ovladani vseho
Ale tim prikladem jsem mel na mysli hlavne to,ze je mozne aby si na to lide zvykli,kdyz si zvykli ve Svedsku,takze proc se tim neinspirovat...aspon temi danemi,aspon