Nemam moc chut se obsahle rozepisovat,ale malou poznamku pridam.... souhlasim,ze tenhle system je katastrofa,skoro bych rekl,ze vetsi jak komunismus.... a kdyz uz se mi neco zda vcelku rozumne,tak kuprikadu SVEDSKO ci NORSKO ... proste neni mozne aby system podporoval predavani v podstate veskereho vlastnictvi do par soukromych rukou... system napr v US to je katastrofa,poskytovani zdravotni pece ,jeden z nejvetsich byznysu,otres.. naliti penez do soukromych bank,otres...ano bylo to nutne,ale... takze minimalne zdravotnictvi zastresne statem tudiz STATNI,zadne soukrome ani omylem a za druhe bankovni sektor taktez zastreseny statema tudiz STATNI,kdyz uz bude potrebovat pomoci,tak stat napumpuje do svych bank a ne do soukromych rukou,kde si majitele,manazeri atd udelali dojnou kravu a kdyz doslo k problemum,tak najednou tohle trzni hospodarsvi znarodni dluhy soukromych majitelu,otres... a bez jakychkoliv postihu komukoliv... to mi hlava nebere.... proste a jednoduse musi prijit zmena,ponevadz takhle to dal fungovat nemuze.... Neni to ode mne zadny fundovany komentar jen malej rekneme selskej postreh

P.S. a v Cesku ta zprominutim zkurvena ODS pracuje dostat ho do stejnych koleji