Krátce ke zbývajícím sobotním utkáním:
Borussia M'Gladbach vs. Werder Bremen
Hostující strana se mi při daných kurzech moc nelíbí. A nic na tom nemění ani comeback Claudia Pizzara. Pokud vezmu základní sestavu, tak výčet jmen by měl mít rozhodně navíc, ale jako tým to hapruje a těžko hledat proč. Gladbach mi doba přijde poměrně solidní a vyhovovat jim určitě bude i to, že hosté nepřijedou bránit (což je ne nevýznamný rozdíl např. oproti poslednímu domácímu utkání s Bochumí).
Eintracht Frankfurt vs. 1. FC Köln
Ačkoliv Zvonimir Soldo může počítat do útoku již s Milovoje Novakovićem, dle mého názoru Köln nezopakuje export z Wolfsburgu. Frankfurt se totiž se doma prezentuje velmi solidně. Od zápasu neočekávám příliš branek. O kurzech bych řekl, že odpovídají.
FC Bayern München vs. 1. FSV Mainz
Van Gaal pravděpodobně ještě nenasadí do základu Francka Ribéryho, ale Francouz bude na lavičce. Favorit je zřejmý. Uvažovat má smysl o overu, přičemž hratelná hranice mi přijde na úrovni 3.5 gólů. Záleží to čistě na tom, nakolik bude Bayern - při své ofenzivní síle a současné pohodě - efektivní.
Schalke 04 vs. TSG 1899 Hoffenheim
Svěřence Ralfa Rangnicka jsem měl možnost vidět v posledních třech utkáních. Jejich výsledky (tři porážky) jsou do jisté míry zavádějící. Mužstvo nehrálo až tak špatně, ale např. minulý týden s Leverkusenem bylo neefektivní. Góly v poslední době přichází velmi těžko. Přitom souboj ve Veltins-Areně s největší pravděpodobností právě bude o využívání příležitostí. Problémem Hoffenheimu navíc zůstávají i absence, přičemž seznam naposledy rozšířil vykartovaný Josip Simunić.
Na druhou stranu je však třeba podotknout, že Schalke příliš neoslnilo ani v zápase s Nürnbergem a o zpackané desetiminutovce v Bochumi škoda mluvit. Osobně mi kurz na úrovni něco málo přes 1.70 nepřijde jako něco, z čehož bych měl skákat radostí ke stropu. Celkově mi celek z Gelsenkirchenu nepřijde - vzhledem k tomu, jaký fotbal (tj. založení na defenzivě) praktikuje - dobré hrát v nízkých kurzech.

Odpověď s citací