Citace Původně odeslal maxdxdxd
Duvody: pro Herthu je to utkani roku - kdy kdyz ne ted
musi vykompenzovat ztratu z minuleho tydne
dobre se posilila a ma zkuseneho trenera s velkymi zkusenostmi, predevsim z boje o zachranu
jenom jedno domaci vitezstvi v prvnim kole!!!!!!!!!!- to uz musi protrhnout.
Bochum mam porad zafixovanou jako graue Maus bundesligy, ale moc ji nesleduji, takze spise kvuli Herthe.
K výše uvedenému:
- pro Herthu v její situaci je to utkání jako každé jiné. Musí jít zápas od zápasu. Bude-li někdo tlouci hráčům do hlavy něco o utkání roku, bude je to akorát svazovat;
- když ne v sobotu, tak další kolo. I bod je lepší než nic. Na barážovou příčku má berlínský celek manko sedmi bodů, přičemž do konce Bundesligy jich je ve hře spousty;
- musí ve fotble/sportu neplatí. Ztrát, co Hertha potřebuje vykompenzovat, je hodně moc. A nejen z minulého kola. Proti Bochumi nic protrhnout nemusí. Možné to bude znít tvrdě, ale toto jsou jen subjektivní argumenty - aliby, jak si obhájit tip. To samé je určité zaškatulkování Bochumi.

Jako podstatné vidím to, že kurz na domácí nemá hodnotu. Toto je klíčová otázka. Nemá cenu řešit musí/nemusí, protože v delším horizontu se podkurzy sázet nevyplatí. Co uvádím výše není myšleno konkrétně proti někomu - jen tím říkám, že takhle přemýšlet je špatně - člověk si jen něco namlouvá.

Jinak ještě poznámka k likvidatorovi - co jsi napsal, mi nedává smysl. V minulosti se mi často vyplatilo být důsledný. Pokud si něco myslím, měl bych si za tím stát do doby, než mě někdo přesvědčí o opaku, popř. uznám svoji chybu. Ovšem říct, že dané mužstvo raději už znovu nevsadím... nepřijde mi to příliš chytré.