randim: tohle je jasný co píšeš,ale když vím že ve třech z 10 zápasů,podle tipů hráčů mám dlouhodobě vypozorovaný že bude celý livko totálně blbě kurz na nějakou událost,tak to sem prostě nenapíšu dopředu.Tak jako se opakují chyby sázejících opakují se chyby sázkovek,je možný že to je od sázkovek záměrný a je to jen přizpůsobený na chybu sázejících,ale to v dusledku nic nemění.
Jinak myslím si že lidskej mozek si pamatuje a umí věci,který si ani nedovedeme představit,ale dělá je podvědomě,bez našeho přičinění aby jsme se nezbláznili.Proč jeden den trefíme 20 sázek z 25 a jsme si jistí že je trefíme a druhej den zkopeme na co sahneme,když nevsadíme vyjde to,když vsadíme prohraje to.Protože intuice nepracuje.Vědomí se například zabývá tím že se nějak Dokičové zmenšili prsa a podvědomí nemá šanci zařvat vsad to.Všechno je to myslím o tom ,dokázat z podvědomí vytahnout maximum a dělat to vědomě,kontrolovaně.Tím se zlepšujeme a neděláme ty šílený chyby.Můžu sice sledovat jak se Dokic zmenšili prsa,ale mám definováno,že se stalo to a to a mám udělat to a udělám to i přesto,že čumím na kozy a podvědomí k tomu nepotřebuju.To je samozřejmě extremní případ![]()

Odpověď s citací