No zítra se na to ještě asi nedostanu,ale pozítří snad jo a zkusím udělat stejným způsobem i rok 2008 a uvidíme.Jinak fakt bych v tom nehledal nějaký teorie jestli sázím po výpisu nebo před zápasem,jak kdy se na to dostanu,mám v tom hodně rezervy.Ale ze zkušenosti vím že prostě ty vysoký kurzy jsou tam furt,tak 3/10 mě spadnou 3 stoupnou a 4 zustanou jak jsou kdybych to měl střelit od boku.Mě se spíš zdá že je to mnohem prostší.Sázím zápas jen když si myslím že dotyčnej může v klidu vyhrát,jsou to ty zápasy kde něco nesedí a nikdo neví co bude a vsadím ho za 2,7 a nebo taky 3,3.Trh ani já nerozezná v těhle dvou kurzech rozdíl,ale člověk co je pravidelně sází a pozná je,tak do plusu jde,ale když si to takhle odliší,tak vlastně zjistí jak ho ty nižší kurzy strhávají dolu.Prostě v tom objemu a při stejné pravděpodobnosti vyšší kurzy vydělávaji nižší prodělávaji.Taky nedokážu říct jestli tam má bejt 2,8 nebo 3,3 ale když bych tam viděl real 2,0 sázím oboje jak 2,8 tak 3,3,samozřejmě pravda je někde mezi a proto to tak vypadá.Ale uvidíme jak loni,třeba je to jen náhoda.S tou psychologií jak píšeš že moc lidí nesází kurz přes 3 na tom jistě taky něco je,pokud je tam 2,4 leckdo už se odváží,nebo jde do arbu,s kurzem 3,5 když se nehejbe od výpisu nikdo nehne,jedničku solo na pinu snad nikdo nehraje a do dvojky jde pár sharp hráčů co mají vlastní názor,když někde něco nějakej chytrák nevyhrabe a nestrhne se vlna ty kurzy tam prostě držej.