Dobrou likviditu zaručí pouze velký počet layerů ale i backerů, pokud bude nemoderovaný zápas . kolik jich bude ??? Kdo bude riskovat že informační toky budou po celou dobu 100 procentní ??? Kolik layerů bude mít 100 procentní informace ( na stadione, atd.. )
V tenise to není tak fatální jako ve fotbale. Když se ti na 20 sekund sekne livko můžeš přijít žádově o procenta ( pokud není zrovna setbol , nebo matchol ) Ale 20 sekund ve fotbale může znamenat brutální ztrátu . Ale z toho plyne právě že se lidi budou bát layovat protože ta ztráta je přiliš velká. A dobrou likviditu zaručí stejně hlavně tradeři.

V tenise jsem zvyklý na hladiny back 1,43 - 1,44 lay no tady je obrovský prostor pro sázení obvzlášť když pracujete na jedné lajně tak provize je odečtena až po celkovém stavu této lajny - a u sportu jako tenis je lay roven sázce na soupeře . Samozřejmě že v kritických momentech to tak není , a právě v takovém nemoderovaném fotbalovém zápase je ten kritický okamžik po celý zápas.
Tedy když vsadím že vyhraje hráč číslo "jedna" za kurz 2 a za nějakou dobu vsadím že vyhraje hráč číslo "dvě" za kurz 2 - ale jako lay na hráče "jedna" tak nezaplatím žádnou provizi a výsledek je nula. Kdybych ovšem vsadil tip 1 za kurz 2 a potom tip 2 za kurz dva - vrátí se mi 97,5 procent. To je při velkém množství sázek na jednom zápasu zcela zásadní.

Ale to jsem odbočil, mě je celkem jedno jak bude vypadat nemoderovaný zápas, trh si to sám zreguluje , ale já tomu moc šancí na úspěch nedávám - ono kdyby nebyl moderovaný zápas ligy mistrů tak je to jiná, ale pokud to bude například 3 anglická ..... to nebude masové a tím pádem špatné kurzy a likvidita.... Ale třeba se pletu, nesázím to a nevím jaké jsou informační toky o těchto zápasech.