jen objasním moje postoje,je mě to naprosto fuk co udělá BF,zcela objektivně by z týhle novinky byli zvýhodněni,lépe informovaní sázkaři a lay už by nebyl tak pohodlnej jako je ted,museli by chlapci sledovat a reagovat stejně rychle jako backující hráči.Samozřejmě jestli má lay na poločas, under/over poločas,zápas a under/over zápas tak to prostě nestihne zareagovat když padne gol to je jasný.Že by nebyla likvidita? Když by to udělali na všechny zápasy,tak by byla,na tenis je taky když prostě není na výběr.

Jinak
protoze fotbal je fotbal a cervena nebo gol je cervena nebo gol
tohle je s prominutím přinejmenším divný.Bud je nějaký moderovaný live sázení,kde se ty kurzy stahujou když vezmu tenis a fotbal,tak na tenis je staženo mnohem víckrát 1-2 protože těch zlomovejch okamžiků je tam někdy mnohem víc.
Prostě hráč nepromění serv na zápas,když byl celej zápas lepší a na bwin si na vítěze minimálně jeden gam nikdo nevsadí.prostě proto,že nikdo neví co se děje (je zraněnej,unavenej,složil se,náhoda atd.) a jaký má dát kurzy.Nikde není psáno že dotyčnej hráč co ztratil servis musí prohrát,ale je to nečekaný a dál se může dít cokoli.Při moderovaným live betingu stop, na BF se hraje dál(lepší úsudek=výhoda)
Když dostane někdo červenou v zápase kde remíza nic neřeší 20 min do konce,taky není nikde psáno,že ten kdo ji dostal prohraje,ale nastává změna taktiky,je to nečekaný,názory se různí a kurzy se vychylují,na běžné sk stop na bf stop.

Proč? Jak na bf tak na rekreační sedí hombreros a máčkne tlačítko a nesází se,proč tam nesedí u tenisu a nesází se jen třeba o pauze,když se nehraje?

Prostě je tam rozdíl,mě samozřejmě jako sázkaři vyhovuje že můžu sázet pořád,takže je mě sympatičtější sázení bez stopek.To je celý.Když se budu živit trejdováním nebo nevím čím a tohle mě pěkně vykoupe budu psát opak,samozřejmě.Fakt jsem zvědav jak se to bude vyvíjet.Škoda že to chtějí testovat na zápasech kde moc lidí nesází,měli by tam dát 1 anglickou a to by byla sranda