Ne, já jsem obyčejnej člověk, žádnej VIPŽe to máš bez poplatku, to jsi u Moneybookers VIP?![]()
..
Jasný, ten poplatek 1,9% za vklad kartou na MB normálně je, nicméně mě ho pokud to uskutečním tím způsobem, jak jsem popsal, neúčtují... Vysvětluji si to tak, že je to právě tím, že vklad zadávám přes stránky sázkovky, takže to stáhnutí z karty proběhne "jen tak mimoděk", hlavní operací je posláni z MB na sázkovku, což je zdarma, je možné, že se ale v tomto pletu (popř. můžeš vyzkoušet s min. částkou tuším 10 nebo 15 dols)... Napadá mě ještě druhá možnost, proč mi poplatek neúčtují, někdy na jaře mi mailem poslali z MB "akční nabídku", že po dobu tuším 2 či 3 měsíců jsem osvobozen od poplatků při vkladu kartou na MB, ten termín už samo dávno vypršel, nicméně třeba mi nějakým nedopatřením zapomněli zrušit tuhle výhodu..
Jinak podle toho, co tu ostatní píšou, jsou na Pinnnacle-u docela vstřícní, takže bych věřil, že vklad EC/MC a výběr na MB by neměl být problém, nicméně jak říkám, zkus s malou částkou ten postup, co používám já a uvidíš, jestli se Ti poplatek objeví, pokud ne, tak to máš úplně jednoduchý, jelikož i vlad máš MB, ačkoliv fyzicky to jde z karty, navíc ani banka v česku neví, že posíláš do zahr. sázkovky, což je taky jen plus..

Odpověď s citací