Původně odeslal playerXXL
Se Sports-1 mám dost velkou zkušenost. Šel jsem vybrat bonus 111 Liber free play. Našel jsem pár skoroarbů a dal na ousidery, favority konzervativně cpu do českejch /sazka, fortuna, chance, synottip, synottip, victoriatip..../ Dneska je to horší než před půl rokem, synot zavedl 5% poplatek, takže o ničem, fortuna - dá občas na najít arb v profisázce na tenis, sazka - občas under/over...No nic, dal jsem 100 L na outsidera.........a favorit prohrál. Dali mi 111 L free play....já dal na outsidera, proti ve fortuně na favorita ..... naštěstí favorit vyhrál a prachy z frre play byly "stažený na pobočku "za rohem". V přepočtu asi 100 L. Chtěl jsem tedy stáhnout asi těch 350 L, co mi tam zbyly, a zase to favorit prosral..........a znova.....to už jsem tam měl u nich přes asi 1300 L a pomalu se blížil ke splnění 12x rollover, Kdybych vyhrál free play, byly by rollover 12x vklad + 12x výhra z free play. Jenže oni chtějí před 1. výběrem ještě tzv. 31 activity days, tedy aspoň 31x dnů, kdy vsadíš aspoň za 25 Liber/dolarů/euro. Podle měny kterou zvolíš. V tu dobu jsem byl v globálu pořád ještě něco pod 90 Liber v plusu, tak jsem začal každej den dávat skoroarby proti sazce nebo fortuně za 25 liber, na kterejch jsem tratil od 0.5 do cca 1.5 L. Bohužel jsem našel krásnej velkej arb a mě napadlo ubrat aspoň 100 L ze Sports-1, tak že dám znovu na ousidera, a ve fortuně dám na favouše. Bohužel skreč. Fortuna prohra, Sports-1 vrácení vkladu, /ty pravidla/ prodělek asi 3500 Kč. Tak jsem to po 25 L dojel až do konce. Občas jsem to "riskul" a dal jen na favorita ve Sports-1 kurz kolem 1.1, proti samozřejmě nic. Vždycky jsem vyhrál.........Po splnění podmínek mě pak v pohodě vyplatili na MB něco pod 1300 L. Poplatek za výběr 20 USD. Sečteno pro mě, prodělek snad 3000 Kč, měsíc práce a velká zkušenost.

Odpověď s citací