Zdravím páni...články na športále píšem ja, tak sa tu k tomu trochu vyjadrím
heyhou:
Myslím si že je dosť odvážne písať, že autor má od poriadneho stávkovania dosť ďaleko, keď si prečítaš jednu časť článku a ani nepoznáš autora. Ja mám toho v stávkovaní za sebou už dosť. Písať takéto články je ťažké v tom, že to píšem pre ľudí, ktorí so stávkovaní ešte nezačali alebo sú úplní začiatočníci. Podľa toho vyberám témy, štýl aj zložitosť. V prvom článku sú nejaké chyby a nezrovnalosti. Ten článok som nepísal sám, ale myslím, že ten článok nie je zrovna najdôležitejší. Tie chyby pointu ale neovplyvňujú.
orbi:
Chápem čo hovoríš a myslím, že máš pravdu. Nie som naivný. Je mi jasné, že to nefunguje tak, že článok si prečíta gambler a namieri si to rovno do liečebne. Ja som to písal, ale práve pre ľudí čo čítajú športál. Teda pre ľudí, ktorí so stávkovaním začínajú alebo pre ľudí, ktorí ešte nezačali a boja sa závislosti. A práve títo ľudia môžu časom na sebe spozorovať príznaky a uvedomia si, že niečo nie je v poriadku. Ak už je niekto gambler žiadny článok mu nepomôže, ale ak ešte nie je a je len na zlej cesta aj takýto článok môže pomôcť, i keď asi každý pozná riziká alkoholu, cigariet, drôg a väčšinu to nikoho aj tak nezaujíma, ale nájdu sa aj taký, ktorí si povedia, že radšej nie. Nerobím si ilúzie, že tento článok zmení svet a zachráni desiatky rodín, ale rovnako si nemyslím, že to bol stratený čas a možno to naozaj pár ľuďom pomôže.

Odpověď s citací