Jasny, to pridelovani autoritou taky neni ok ... nelibi se mi jen to spekulovani. Tj koupeni a zabijeni potencialu ten domeny cekanim na milionoveho kupce.
Fandor mi prijde, ze neni typicky spekulant. Myslim, ze mu doslo, ze zvysit samotnou cenu domeny jde nejlip jejim developmentem. Mel by to jeste tem klukum na webtrhu poradne zduraznit, protoze na prvni pohled to uplne zrejme neni. V podstate si myslim, ze takhle by to nejak melo vypadat: koupi se domena, udela se nejaky projekt ... prijde nejaky investor, koupi oboji a k projektu prida nejakou svou hodnotu ... pak dalsi a dalsi atd. A vsichni se maji dobre.Kdyz nekdo neco jen zabere a ceka, tak je to o nicem imho.
Bonus.cz je masakr. Nejdriv me napadaly vsechny mozne sproste slova, ale kdyz se nad tim zamyslis, tak tam kazdy "prihazujici" zaplati naprosto presnou cenu za to, aby si vzal ponauceni, byl opatrnejsi a nebyl debil.To mi prijde skoro genialni, ze kazdy zaplati presne tolik, kolik ma. heh ( Jinak se priznam, ze jsem taky hned varoval mamku, segru a pritelkyni. )
Domaineri a MFAckari jsou urcite "smutni", akorat to nedavaji znat a nepriznaji si to. Kdyz by mi treba nekdo rekle: skodis spolecnosti, protoze drzis domenu *.cz a nic s ni nedelas ( sam jich nekolik peknych mam a porad se mi spusteni stranek trochu posouva ) tak mu reknu: jo, mas pravdu a fakt timto skodim + jsem blb. Ale klasicti webtrh-domaineri se budou do krve hadat ze jim zavidis, ze jsi komunista, ze coaseho theorem atd atd ...![]()
Ja teda rozlisuju, jestli delam "moral" nebo ne. Ale je to kazdeho osobni vec. Kdyz nekdo parkuje domeny ( a/nebo krade svaciny ) a spi klidne, tak co mu na to rict no.
Simona fakt nechapu, ze na tech domenach neco nepusti.Kdyz treba zadam do prohlizece "uhli.cz" a misto uhli na me vybafnou nejake smsky tak se priste na nejake zadavani vykaslu a jdu hledat pres google nebo seznam. Proto bych rekl, ze plati, ze parkovani domen a zaroven pousteni projektu na peknych generickych domenach jde defakto proti sobe.
![]()
No to jsem se zas rozepsal. Skoda, ze neprijedes na domain day 2, mohli bychom pokecat.Nejdete tam nekdo z fora?
Ja se na skocim podivat.
PS: Fixedy.cz porad volne, heh. Simon to tu asi necte.![]()

Odpověď s citací