Pokud má kdokoliv k čemukoliv co říct, ať napíše. Nevadí mi ani pokud se debata stočí jiným směrem. Nakonec to není žádný tématický thread. Pro mě není problém si tipy zpětně dohledat a vyhodnotit. Konstruktivní kritiku vítám.
K sériím: Za ty 2 roky co dělám sázení, tak jsem nějakou hlubší krizi snad ani nezažil. Člověk taky na to postupně zapomíná. A jednou nakonec musí přijít. Ale nemám si nač stěžovat. Je se třeba ale zamyslet, jestli nedělám někde chybu. Proto přeju každému, kdo zrovna teď tak trochu tápe, aby našel cestu zpět. Ale je třeba mít připravené i jiné alternativy. Někdo i dnes moc nevěří, že s kurzy 1,80 – 1,90 jde něco udělat. Ale já jsem to pravidelně dělal po 2 roky. Možná jsem se připravil o víc, tím že jsem nesázel vyšší kurzy. To chci od nového roku prozkoumat. Mým hlavním těžištěm bude vždy fotbal a hokej. Zde to ale jak už jsem psal komplikuje remíza a není to tak jednoznačné jako např. u tenisu.
Proč se to děje právě dnes: Hra se neustále zrychluje, góly padají po skrumážích dorážkách, stále méně po vypracovaných akcích a pak dochází samozřejmě k nepředvídatelným výsledkům a je stále těžší něco v tom chaosu nacházet. A pro sázkaře zde platí, že v tom jak třeba bude nacházet stále míň jak dřív, tak ještě víc roste tlak na disciplínu, neustupování od nastoupené cesty atd. Nakonec jak pozoruju, tak svět se zbláznil už dávno, tak pokud se splaší i sázky v téhle turbulentní době, tak mi to nepřipadá až tak divné