Dokonala znalost cisel ono to bohuzel nestaci a k dokonaly znalosti cisel mam daleko
ja se snazim v livku hrat ty middly, hrat jednu stranu, zaspekulovat, dat druhou, diky tomu muzu sazet za max, aniz by se to nejak dotykalo banku.. a ted dva priklady

na jare jsem hral NBA, vsechny puvodni sazky, totals i spready, se okamzite po vsazeni ukazaly jako spravne takze treba po Over 200 za 1.91 lajna vystrelila na 215 po par minutach, nekdy jsem videl hodnotu v underu, nekdy pokud jsem videl hodnotu na under dal jsem mensi sazku na Under 215, tak abych prohral 2x vig pokud by nahodou bylo pod 200, 200-215 byl middle, 216 a vic jsem byl na svejch nebo mala vyhra, obvykle se ale sazka vyvijela tak dobre, ze jsem ji proste nehedgoval

ale at jsem zajistil nebo ne, zapas vzdy skoncil 199, stalo se mi to v prvnich dvou mesicich po prijezdu do brazilie, sazel jsem do vycerpani vsechna mozna livka v playoff, matematicka hodnota brutalne na me strane a v jednotkach za den to bylo -5, -5, -1.5, -4, -.0.5, 0, -5.5 atd

doslova jsem prosazel barak skvelyma sazkama, nastesti se to pak tesne pred koncem otocilo a nastesti jsem mel o dost vic penez na kontech (takze jednotka byla vyrazne pod 0.5% banku), nez jsem tusil, ale i tak jsem myslim na unorovem stavu ted a buhvijestli

vcera opet na BOS/CLE.... podari se mi dat nekolik super sazek jako U 190.5 a O 184.5, v druhy pulce, zapas skonci 184, mlatim se do cela, nadavam, ale zapomenu, ze v prvni pulce jsem vsadil U 184.5 za hodne a pak to hned zajistil O 184

sazka U184.5 a O 184 je sice side, ale s prisernou podhodnotou za 1.91 kontra 1.91, urcite nejhorsi sazka mesice... a vyjde, zato nevyjde arbmiddle na cisle 7 spread, kde jsem si byl ke konci dost jistej, ze to je atraktor toho zapasu...proc, protoze james nakonec trefi trojku, aby znicil nejlepsi sazku vecera a opet mi ukazal, jak vyhraje jedina posrana sazka vecera

v NFL mam ze tenhle mesic asi 6 10ti jednotkovych middlu, ktere se posraly v poslednim drajvu NFL, kdy team co nemel skorovat, skroval anebo naopak, sance na moji vyhru byly par minut pred koncem vzdy pres 80% a v zivote jsem 10 jednotek na sazce neudelal

naposled me vyjebal WSH, kterej mel skoncit 17-20, ale bylo to 10, naopak v NFL jsem trefil nekolik opravdu peknych velkych middlu (5j) ze sazek, ktere byly blbosti a nakonec jsem je zachranoval, nektere z nich byly dokonce preklepy, kdy jsem chtel vsadit opacnou stranu, ale euro sazkovky maji obrazcene hosty a domaci a to je past

celkove i s chybama jsem daval urcite +EV sazky, ale penize mi vydelaly pouze -EV sazky, da se rict, ze kazda sazka, co byla blbost mi vydelala penize

nechapu, nechapu....