Zdravím Emire,možná by bylo snažší ty statistický anomálie nekomentovat,určitě nesázíš tejden a víš,že to vlastně ani anomalie nejsou.Dějou se prostě věci.Já měl loni yield něco ve smyslu +30% -20 +23 -30 atd celkem kolem +9 % letos uplně při stejným stylu -5 +5 -2 +7 atd doted to bylo nějaký +3 % za celej rok říkal jsem si kurva to jsem slabej a tenhle měsíc cca+70 % a jsem na svejch 9% je to prostě masakr,ale nemá cenu se s tím zabejvat,osobně by mě vadilo,kdybych sázel tvým stylem,že bych se neměl čeho chytit.Při takovým množství zápasů,nemuže byt v lidských silách sledovat zápas,vymyslet co bylo blbě nebo dobře a budovat nějaký fungující schéma.V obecný věci prostě nevěřím,pokud se bude něco měnit obecně,prvně to zachytí statistiky a odrazí se to v kurzech.Myslím že by pomohla specializace a vysoký kurzy,sk musí vypsat všechny zápasy,ty si mužeš vybrat ten jeden o kterým víš víc než kdo jinej a máš navrch,ty kurzy kolem dvou jsou strašný peklo,až bude čas,pokusím se ze svejch záznamu spočítat bilanci kurzu pod 3 a nad 3 .Ten vysokej kurz at je to jak chce pořád dává tu naději na hodnotu větší než 1,9 .To jen takovej mnou stále opakovanej prolog,spíš jsem chtěl říct at se nenecháš rozhodit seriema a takhle jsem se rozkecal