Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 43

Téma: České sázkové kanceláře - všeobecne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    "samozrejme ze to tu lidi zkouseli, nepocitas ale s tim, ze ti bude kdo rikat jak kde jeste neco umi procpat ze? vim o tom jen diky PMkum, ale rikat samozrejme nic nebudu"

Tak já vím, že u českých sázkovek probíhalo limitování sázkařů postupně asi tak ve třech vlnách, dokonce z doslechu jsem slyšel i příběhy, že byly dny, kdy úspěšnému sázkaři tipsport nenabral sázky ani za korunu, ale po měsíci mu prolezly sázky za 50.000 CZK během jednoho dne, to mi přijde hodně podivné. Nějaké věci si prostě logicky vysvětlit neumím.

"pak je druha moznost, solichat to tak jak to umis, koupit si lambo, koupit si hrobku a cekat, cekat a cekat"

Tuhle variantu bych si odpustil

Citace Původně odeslal AceOfSpades Zobrazit příspěvek
    "samozrejme ze to tu lidi zkouseli, nepocitas ale s tim, ze ti bude kdo rikat jak kde jeste neco umi procpat ze? vim o tom jen diky PMkum, ale rikat samozrejme nic nebudu"

Tak já vím, že u českých sázkovek probíhalo limitování sázkařů postupně asi tak ve třech vlnách, dokonce z doslechu jsem slyšel i příběhy, že byly dny, kdy úspěšnému sázkaři tipsport nenabral sázky ani za korunu, ale po měsíci mu prolezly sázky za 50.000 CZK během jednoho dne, to mi přijde hodně podivné. Nějaké věci si prostě logicky vysvětlit neumím.

"pak je druha moznost, solichat to tak jak to umis, koupit si lambo, koupit si hrobku a cekat, cekat a cekat"

Tuhle variantu bych si odpustil

...skoda. Akcia kup Lambo, a hrobove miesto dostanes zadarmo aj pre spolujazdca by bolo urcite podnikanie s value

Podobná témata

1. Vstupní Bonusy všeobecně=)
    By Lhonza in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 30.04.2011, 06:59
  2. Ceske kluby v jinych ligach
    By Orbital in forum Co se jinam nevešlo
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 11.06.2010, 10:44
  3. Jak úspěšné jsou české sázkovky
    By Orbital in forum Novinky & zprávy ze světa sázení
    Odpovědí: 9