vitam te na foru Marte,
doufam, ze zkalis vodu ty, jsi opravdu vitan, pokud me jako autoritu sesadis nejakymi lepsimi argumenty, nebo alespon v prubehu argumentace poskytnes nejaky zajimavy informace, bude to skvelePůvodně odeslal Mart
sazkar.net je stale nekomercni projekt pro to, abych mel prehled ja a jini a taktez pro zabavu a nehodlam do nej investovat deseti ci statisice za prolinkovani, na spojkasport jsem napsal protoze se jejich web objevil nekolikrat zde na chatu (tusim ze ho zde psal rauul, ale na jmena jsem blbej), tudiz jsem usoudil, ze jejich web je pro nektere sazkare pouzitelny a z tohoto duvodu je zcela normalni jim dat prostor. Stejne jako az Husak zakaze pinnacle, nebo az cesko prijme uigea, tak sazkar.net BUDE porusovat zakony a davat sazkarum informace, co potrebuji. Ja to zde necenzuruju, jen vuci debilum, co neprinaseji nic a vitani zde jsou opravdu vsichni, co maji se sazenim co do cineni a naopak neco prinaseji. Nebudu to menit.Původně odeslal Mart
na sazkovym trhu a know how, ktere jsi nevytvoril i ty se prizivujes taktez, na sazkar.net muze prijit kdokoliv psat cokoliv co je prinosne pro sazkare, co se tyce vlastnickych prav, tak ty ja mimochodem neresim - pokud vam kradou feed, je to rozhodne neeticky a porusuje to platne zakony, cekam, co se z toho vyvine, opravdu do toho komu kdo co krade nevidim, posledni zprava byla, ze to stahli - nikdo to nepotvrdil ani nevyvratil
i sazkar.net ma linky na streamy, ktere jsou defacto nelegalni a me je to uplne u zadku, proste dusevni vlastnictvi ja ignoruju spolu s Hayekem
me je to naprosto jedno, daval jsem to jako priklad, delejte si tam co chcete, pokud byste to chteli vymazlit, tak neni problem tam pro brita misto bwinu dat ladbrokes... ale me je to opravdu sumakPůvodně odeslal Mart
nechapu proc po me startujes, SBR hodnoceni je nejlepsi z tech spatnych, co existuji, pokud jste je pouzili, je to zlepseni, ale ma rezervy, to je vse, co k tomu muzu rict, hodnoceni sazkovky si musi udelat kazdej ve svy hlave, podle svych preferenci..teda ne kazdej, ale kazdej kdo se chysta vydelavat, je tam nekolik faktoru rizika (pravdepodobnost krachu, pravdepodobnost voidu sazek), nekolik faktoru benefitu (kurzy, bonusy, vyplaty, CS) a nakonec xfaktor, za jak dlouho prijde limit a jestli se to teda vubec casove vyplatiPůvodně odeslal Mart
pro lidi co nevybiraji ma smysl zas uplne jiny hodnoceni - jakekoliv hvezdicky a ratingy jsou prilis ploche - u SBR vim, ze je za tim kopec prace, nekolik neadekvatne protezovanych sazkovek a hodne o kterych nevedi nic
ano, myslet si ze z reklamy muze dostat informaci, to muze opravdu jen idiot, adwords je samozrejme totez, organicky google muze nebo nemusi byt totez ale pristup i am feeling lucky je stejny idiotizmus a to tim vic, o co vic komercni tema jdePůvodně odeslal Mart
ne, osobne jsem tam opravndu nebyl, svoje pseudonymy si necham pro sebe, mam dost problemu s dementy v cesku na to, abych nekde propojoval svoje identity, nazor na CAP mam, pokud chces psat zapisek z tech konferenci na sazkare a nejak ho vyvratit, smele do toho, urcite to zde bude pro hodne lidi prinosnePůvodně odeslal Mart
muzes to popsat klidne sam, pokud se ti do toho chce, je to tvuj projekt, je, to, o ce ja snazim, je rikat veci a souvislosti, ktere vidim, pokud je muzes upresnit, tak to udelej, anebo nerikej nicPůvodně odeslal Mart
jiste by lidi zajimalo, jak sazka k tipovani prisla
diky

Odpověď s citací