nj, prisiel si o zaujimavu show
betonbet som nejak nesledoval, zaregistroval som iba, ze krachol.. boli prepojeny s nejakou maltskou spolocnostou, ktora vlastni stavkove a kasina a same krachy kazdy polrok, ale to sa prevalilo az ked bolo po vsetkom, ludia prisli o prachy, klasicke hromzenie...
betafterbet - tu mozem napisat viac lebo som ho sam skalpol, absolutne najzufalejsia pseudostavkova kancelaria aku som videl... davali 100% do vysky 200EUR deposit bonus (neskor uz len do vysky 100EUR) a reload 100% do vysky 100EUR neobmedzene (stopli tusim koncom jula), plus referal bol asi 35% alebo tak, uz len z pohladu na tu bonusovu strukturu bolo jasne, ze to management nemysli vazne
![]()
to by ale nebolo to najhorsie - ich stranka bola totalne amaterska, nefungovala kazde dva dni, mali tam snad len futbal a baseball (ak si dobre pamatam), z futbalu ligy podla toho aku mali naladu, niekedy rozne, niekedy len najznamejsie a v ponuke len 1X2 a o/u 2,5 nic viac, samozrejme v zufalych podkurzoch, ked som to videl tak ma hned napadlo, ze tam nemoze nikto ostat ako zakaznik a teda maximalne tocia peniaze bonus hunterov.. kedze rovinu mali asi 1,8-1,8 alebo 1,85-1,85 (neviem teraz presne) tak na o/u sa prakticky nedalo podavat, lebo po prijati bonusu si mohol podavat len kurz 2.0 a vyssiena druhu stranu na uvod skoro vobec nereagovali na pohyb kurzov, takze ked sa nieco pohlo a nalozilo to tam pol Europy tak to tam stale bolo, aj ked to uz bol 110% arb, neskor uz upravovali aj kurzy, ale vacsinou tak ze ho sekli dole o 1,0 a hotovo, ale najcastejsie ked bol na zapas velky volume naraz tak ho proste stiahli z ponuky a uz sa tam nevratil
nanestastie som tam trafil par zapasov, ale podarilo sa mi dostat von so vsetkym asi tyzden predtym ako oficialne zrusili bonusy a oznamili restruktualizaciu businesu (1.9.2009), upozornujem ze ludia sa tam hrabali ako divy aj napriek tomu ze uz najmenej od polky jula bolo mnozstvo sprav o slov paymente, cca 10-14 dni, neskor uz tri tyzdne, po 1.9.2009 som zaregistroval asi 6 vyplatenych ludi ktory cakali aj vyse mesiaca, odvtedy nic... zahucala tam kopa prachov, podla toho slow paymentu vidis, kedy uz zacali mat problemy s peniazmi a iba vyplacali s vkladov hracov, ktori isli na ich velky bonus (tak ako ja)![]()
tipico - mala ale slusna stavkova, mali 25% deposit bonus do vysky tusim 50EUR, potom k 1.9. (neviem presne) dali 100% do vysky 100 EUR, prilev ludi bol masivny, mali dost zle nastavene kurzy na futbal a nestihali menit ani stahovat lajny, nakoniec to skoncilo tak, ze stopli poskytovanie bonusov pre cely vychodny blok + UK a dokonca odobrali uz udelene bonusy a vyhry z nich, ponechali ich len vybranym krajinam, branili sa tym, ze boli napadnuti tisickami zakaznikov z UK, ktori nemali zaujem stavkovat... vysledok - ziju, ale poskodili si dost povest, pritom predtym boli taka mensia neznama, ale spolahliva stavkova... pamatam si ako na jednej z prvych stran threadu o tom novom bonuse pisal chlapik, ze su jeho oblubenou stavkovou, ale ze nechape ten bonus, ze to podla neho nemozu zvladnut.. nemylil sa![]()
k tomu UK - tam uz je z bonus huntingu normalny business, zachvilu na to budu vydavat aj zivnostenske listytolko diskusnych for, stranky sledujuce a porovnavajuce kurzy, ktore su zadarmo, navody pisane ze ich pochopi uz fakt aj uplny debil a rozny software sity priamo na mieru zakaznika, ktory vedie vsetko, evidenciu hesiel, kolko kde sa podalo, ake su zisky atd., robia sa seminare ako to pouzivat, nie je sa co cudovat, ze aj ked bohata krajina o zakaznikov z nej nie je velmi zaujem...
no nejak som sa rozpisal a skoro nic z toho nepatri do tohto vlakna![]()

Odpověď s citací