No trochu by som ta poopravil Orbital. Lajnami asi hybu dobre v americkych sportoch ale co sa tyka futbalu tak im asi linesmaker upadol do komy a nevsimli si to

dakedy sa mrkni na nejaky futbal kde je pohyb tak hodinu pred zapasom a schvalne sa mrkni ci sa pohli oni - teraz nechcem vyvodzovat nejake zavery, ja to sledujem len 2 dni...

ale isiel som do toho, bonusy su fakt lakave, support perfektny, Carl ktory by to tam ma akoze na starosti, komunikuje s ludmi priamo na forach - napr. SBR - je tam uz 18 stranove vlakno

z toho co som sa docital tak tato stavkova mala v minulosti velke problemy, dlzila hracom peniaze, vyplaty trvali viac ako rok, uz boli na D- a dokonca na scam liste, ale koncom 2008 zaciatkom 2009 prisli novy majitelia, vyplatili vsetky podlznosti, vybavili vsetky staznosti a odvtedy same chvaly, isli na D+ a chysta sa udajne upgrade na C

podla hodnotenia uzivatelov na SBR je to taka B stavkova, platia velmi rychlo, ucty vedu aj v EUR aj v USD, vklady cez Moneybookers mozne, ich support je bezkonkurencny a aby som bol uprimny tak moznost podat si za 500EUR len tak hocijaky futbal co maju v ponuke je dost velka zmena po vsetkych tych expektoch a interwetten a podobne... urcite vies o com hovorim

kazdopadne mam z nich zatial celkom dobre dojmy, podla mna dokonca sezony americkeho futbalu vydrzia a potom sa ukaze pravda