Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 46

Téma: STARTIP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Re: STARTIP

Zdravím,
    tak se tady už nějaký měsíc pohybuju... až jsem se konečně zaregistroval. Před některými příspěvky - klobouk dolů. Ohledně toho Startipu. Fanda pana Změlíka jsem nikdy zrovna nebyl, ale jako sportovec dokázal bezesporu mnoho a to v královské disciplíně. Ale k věci - stránky vypadají vskutku trochu amatérsky, ale každý z nás a ve všem, začínal tak trochu jako amatér, že. Nebo si už na to nevzpomínáte? Uvidíme co dále. Ten manipulák- psal jsem jim speciální dotaz. Přišlo: manipulační poplatek je pouze při výhře 10% ze vkladu. Na internetu je MP 5%, pouze pro Aku sázky s kurzem min.2.00 a vkladem 500 Kč je MP 0%.
    Takže - ne z výhry, ale z vkladu. Mohu potvrdit, že se dá vybrat pěkný kurz. Uvidíme jak dlouho. Osobně si myslím, že mírný omyl... V nedělní nabídce kurs na událost, která pokud vsazena nad péťo - neměla konkurenci over the world...
    Druhá otázka je limit...
    Vrhat se do sázkového byznysu v r.2011 /i v malých českých podmínkách/ - nic záviděníhodného - pokud nejste zrovna mafián...

-kdyz jsme u tech arbu, u wta turnaje v parizi tam meli o game vyssi hcp nez jinde na trhu . hladina 1,85-1,85 jak rekre sazkovky .samozrejme ze se nejedna o arb ale asi o middles ne ? +4,5 gamu na outsider u startipu a favorit jinde -3,5

Pravidla přispívání