Orbi, ty mihnutí hlavou jsou nejlepší A určitě jsi nebyl sám. Jak jsem projel jednu diskusi, tak pár modrých komsomolců mělo podobně živé sny a kupodivu se neprobudili s rukou v nočníku, ale do skutečné reality Bohužel je trochu rozdíl mezi tím se zmobilizovat a vhodit lísteček a odmítnout nenáviděnou osobu a tím začít něco skutečně dělat i pak. Nějak je tak trochu nechápu: ze své živ. úrovně slevit chtít nebudou a zároveň budou chtít snižovat schodek rozpočtu. Nevím, jestli znají elementární matematiku a tuší, co to znamená vymazat 200 mld ročně a jaké to bude mít dopad na veřejné služby. Hodně by se dalo vymazat transparentností, ale staré psy novým kouskům těžko naučíš. A to realita za rok či za dva bude ještě přízemnější.
Beru to, že to je v poločasu rozpadu. Teď se vytvořila ta iluze, jako že můžeš chtít kousek tohohle i tamtoho a není třeba pro to dělat téměř nic. Ta samozřejmě nebude trvat věčně, tak si ji užijme, jak je dnes moderní říkat. Protože pak už možná uslyšíme max. tak to je opravdu husté.
Jinak pro mě realitu odrážejí výsledky v Moravskoslezském kraji.
Vrchol té virtuální je Praha. A výsledky TOP zde jsou pro mě šokující a ukazují naprosté nepochopení role knížepána v české politice. U obyvatel s nejvyšším vzděláním bych občas i něco trochu očekával. Alespoň hledat, třídit a vyhodnocovat si informace. Já myslel, že to tam celé stojí jenom na tomhle.
Ondro, já tvrdím, že už v tom pokračovat moc dlouho nebudou. Přijde náraz s realitou. Dělám si srandu třeba z Pražáků(platí pro kohokoliv), ale hloupí samozřejmě nejsou. Třeba jim i imponuje, jak se ten had Kalousek ze všeho umí vykroutit, ale oni mylně očekávají, že je stále kde brát. Nepochopili ale, že už není a že se to také někde dotkne jich osobně, i když příjmu budou mít nadprůměrné. A tyhle marketingové triky se zbortí všude. A hodně lidí to pobírat nebude, protože nepochopí vůbec co se děje. To nemá žádnou souvislost s IQ ale s chápáním reality. Ty volby mě v tom utvrdily. To už nebude pozlátko, něco že chci jako. Brzo už to bude naostro. Prostě nepůjde dělat jako že to myslíš upřímně a přitom krást. Buď to nebo to. A s klidem napíšu, že před 5 lety bych tohle opravdu nenapsal. Pokud se to zdá někomu hodně excentrické
Karviniere, ty to doslova těžíš na 250%, není nad to vykašlat se na omáčku keců a předkládat pouze hmatatelné výsledky
Jó, ty VV podchytit včas byla lahůdka a tuším, že jsem to tam i někde psal na znak souhlasu.