Karasi, myslím realistický pohled. Já jsem podcenil TOP09, protože jsem úplně nedocenil, že je až takový počet napravo těch, kteří vůbec netuší, co volí. Ale je mi jasné, že pokud bych byl naplno zapojenej do své soc. skupiny, tak jsem musel třeba jako ty v práci na ten fenomén TOP nutně narazit. Z kanálu to prostě moc dobře neodhadneš. Poučení pro příště pro mě radši se moc do těch odhadů již nepouštět. Zajímavé, jak se naprosto dokonale podařilo vyšachovat levici až do posledního %: ČSSD mediální propagandou a zburcováním mladých, KSČM během času vymíráním nejstarších voličů a čekal jsem, že těch protestních hlasů bude víc a Zemanovci naprosto splnili zadání: vysát zbytek a těsně neprojít.
A teď jak mám na pozadí puštěnou TV s diskusí, tak ty VV jsou fakt populisti jak kráva a jak jsem myslel, že ta 3-koalice je jistá věc, tak to teď vidím jako Karas a jisté není vůbec nic.
Dost jsem se opět odchýlil od tématu a pokud Orbi sepíšeš něco k těm konspiracím, tak se dovyjádřím tam. Napsal jsem tady o tom opravdu již dost a zakončit tím každý příspěvek se myslím už vyčerpalo a koho to zajímá, tak si o tom něco najde. Materiálů je opravdu dost.
A jak mám ten pohled chodit volit je k ničemu a voliči jsou lehce manipulovatelné stádo, tak určitě překvapilo vykroužkování třeba Langra nebo Severy.
Orbi, pohled na ten matrix kolem a čeho se bojím nebo ne je: Když to skončí třeba zítra, tak holt smůla, nemám momentálně nějaké ambice něco dokázat či tajná nesplněná přání. Snažím se brát život tak jak běží.