Mňa napadla jednoduchá možnosť, ako sa dozvedieť viac-osloviť Patrika ako potenciálny záujemca. Tu je jeho odpoveď, len som si z nej dovolil odstrániť číslo jeho mobilu:

Ahoj Peter,

jsem rád, že tě můj blog o ruletě zaujal a přečetl sis jej... asi už víš, že jsem vymyslel matematický způsob postavený na tvorbě podpůrných sázek, jak zúročit žetony na plátně, který mi se mi v praxi již mnohokrát vyplatil. Pravda je, že ruleta má matematickou výhodu, ale ta se dá naštěstí při dodržení určitých pravidel kombinací sázek převést na naší stranu, měl jsem to štěstí že při studování tisícovek čísel z reálných her jsem vypozoroval společné znaky, které ruleta stále opakuje (sice pokaždé s jinými čísly, ale znaky jsou společné) a díky tomu mé hraní používá její zbraně. Mé matematické postupy nejdou hrát v klasickém casínu s živým krupiérem (rušivé elementy; hra s žetony o vysoké hodnotě a především kombinace sázek, kterou by jsme si nepamatovali když nám je krupiér každý spin ze stolu sundá) proto všichni co hrají podle mých postupů ví, že jsou efektivní na ruletě elektronické a té internetové.

Konkrétní systém zúročení žetonů u mých postupů nechci veřejně propagovat, nechávám si je pro "své hráče" ve skupině, kde jsou všechny podstatné informace.

Těch postupů co hraji já mám několik (všechny ale mají společné znaky - násobení a sčítání hodnot žetonů se kterými se pracuje dle předem dané statistiky). Dají se hrát jak na elektronické ruletě, tak i na internetu... mé postupy můžeš vyzkoušet na casinu stanjames.com kde můžeš hrát už od neuvěřitelných 10 haléřů Kč za žeton = takže za 1.000,-Kč máš vklad 10.000 žetonů! Zkušený hráč vydělává cca 1.000 žetonů za hodinu v režimu quickspin (v normálním režimu je to 300 - 800 žetonů za hodinu). Po zhodnocení korunového účtu (vnímám to jako trénink disciplíny hráče) přecházejí hráči na dolarové žetony (0,1 USD) a poté na eurové (0,1euro), nebo librové (0,1GBP). U mě je to tak, že hraji s eurovými 0,1 žetony a dělám v průměru 200 - max. 350 euro denně. Hraji tyto mé osvědčené matematické postupy, které jsem nazval šachoruletou s úspěchem už více než rok a půl.

Pro velký zájem jsem se rozhodl, že je zveřejním - naučím svoji šachoruletu omezený počet lidí (1.001 hráčů), kteří jsou ochotni přispět na dobročinný účel... a pomohu tím také i dobré věci jak ses určitě dočetl na blogu. Nabízím ti možnost je získat a naučit se je hrát pokud si vybereš některou z těchto podmínek:

a) pošleš-li na účet u Raiffeisen Bank částku ve výši 1.001,-Kč, a já je použiji na dobročinný účel., č.ú. 4377458028/5500,
(budu ti muset poslat IBAN a Swift kod banky),

b) nebo pošleš-li na nadační fond Kapky naděje, která pomáhá nemocným dětem postižených leukémií finanční dar ve výši min. 3.003,-Kč a pošleš mi o tom doklad. Komerční banka, č.ú. 27700277/0100 lze zaplatit na kterékoliv pokladně banky v hotovosti,

c) nebo ti udělám osobní školení na elektronické nebo internetové ruletě v Praze (což je min. na 4 hodiny), ale vzhledem k tomu, že můj čas je také drahý stejně jako tvůj, tuto možnost nabízím za 5tis. Kč. Na tomto školení se dozvíš vše o pravidlech mých matematických postupů, postavených na statistice a psychologii. Popř. si nejdříve necháš zaslat mé postupy viz. varianta a) a poté pokud budeš mít zájem jako většina hráčů ti udělám osobní školení už jen za 4 tis. Kč. Ve skupině je již celkem dost osobně proškolených hráčů ze Slovenska.

V každém případě jsou to částky, které běžně neúspěšný hráč rulety prohraje během krátké chvíle. V případě prvních dvou variant ti zašlu postupy a podrobnou prezentaci na email a mnoho videí včetně komentářů ke správnému zúročení tvých peněz budeš mít k dispozici v uzavřené skupině zkušených hráčů (jak jsem napsal již na svém blogu - PRIVÁTNÍ SKUPINA LIDÍ SE ZCELA VOLNOU DISKUZÍ VŠECH HRÁČŮ), skládajících se z matematických analytiků, burzovních makléřů, krupiérů, šachystů a dalších sázkařů. V případě, že se rozhodneš pro osobní setkání, můžeme si vše osobně předvést na internetové ruletě. Rozhodnutí je zcela na tobě, pro kterou možnost se rozmyslíš.

Dále ti mohu poskytnout tabulkový program Investor na ruletu, který jsme vytvořili ještě s dalším odborníkem na ruletu a výborným matematikem. Ten ti "otevře oči" a také ti pomůže ve tvém dalším hraní. Můžeš do něj vkládat své osobní čísla, které jsi třeba zažil v reálné hře...
Při dosazení libovolných čísel z archivu (který také obsahuje) ti tento program ukáže jak se postupně zaplňovali čísla na plátně a co z toho především plyne pro hráče! Můžeš si zadat samozřejmě jakákoliv čísla, které máš ze svých osobních her. Dále propočítává a automaticky ukazuje výsledovku po každém spinu. Je nastaven na několik samostatných systémů, které tě také určitě napadají pokud přemýšlíš nad ruletou. Automaticky ti také ukazuje výsledovku u každého samostatně...atd.

Jsem také na mobilu xxxxxxxx, můžeš mě kontaktovat nejlépe textovkou, když hraji telefon neberu. Pokud budeš mít zájem o mé matematické postupy jak si finančně přilepšit, dostaneš automaticky pozvánku do uzavřené skupiny ve které už je polovina kapacity hráčů, které jsem ochotný své postupy naučit. Zveřejnil jsem tam také svou finanční bilanci a úspěch za loňský rok, včetně toho kolik jsem zaslal na dobročinné účely... i ostatní hráči dobrovolně také své výsledky zveřejňují. Vstupem do této skupiny se také jak jsem již psal dostaneš k videonahrávkám reálných her... 1.000.000 žetonů, aby byl vidět postupný růst a profit, který stojí za disciplínou a vytrvalostí!

Matematice a statistice zdar, Patrik

PS: nedávno jsem na blog vložil nový screen ze skupiny kde je vidět diskuze hráčů a nové výsledky (rekord jednoho hráče je zatím 5.200 žetonů GBP za den, tedy + 520 liber, hráčský standard který doporučuji za den je výhra 2. - 3.000 žetonů). Mé výsledky také najdeš na blogu, všechny mé hry a videa jsou samozřejmě z reálného účtu, ve free nehraji.