Citace Původně odeslal Hanes
Připouštím, že jsem proti Simonovi trochu zaujatej , nicméně dnes si Fallu za 4,5 Bf prostě vsadit musím...
Stejně tak zkusím Ferrera proti Nadalovi, 3,55 BF, jejich zápasy na tvrdých površích bývají vyrovnané, takže v tomto případě, kdy se Nadal vrací po vynucené přestávce po 2 měsících, mi to připadne neadekvátně vysoký kurs...
Tak Simon se po horším prvním setu docela rozehrál, Falla nehrál vyloženě špatně, nicméně nebyl schopen i dobře rozehrané výměny zakončit a to se mu stalo osudným... Díky prvnímu setu to šlo hezky zajistit, ale tip KO.

Nadala jsem neviděl, nicméně podle komentáře, co jsem ráno četl, měl Ferrer proti němu během 4 podání 8 bp, což je dost, takže úvaha, že nebude po delší pauze úplně ok byla myslím správná, že musel Ferrer skrečnout je věc druhá, do toho samozřejmě člověk nevleze, škoda že má teď Petzchnera, toho zkoušet ani nebudu...

Jistou dávku nerozehranosti v prvním zápase ukázal i djoko, takže se Youzhny za nějakých 5,6 BF klidně dá zkusit myslím, hraju i Davyděnka 2:0 2,68 BF