Trochu si to vyhodnotím od konce:
Jagellonia 2-1 KO. Extrémní Undery se mi v Polsku letos vyplácejí, bohužel to nebyl tentokráte ten případ. Ale opět se potvrdilo, že zde nemá cenu hrát Under 2 a něco v kurzu jedna celá nic.
Slavia-Jablonec: gól Jablonce v první půli tomu dal zasloužený, ale pro Under nepříznivý průběh. Penaltička pro Slávinku a červená kartička na začátku 2. půle tomu dala jasný průběh škrtnout tiket. Když člověk sází českou žumpu, tak s tím ale bohužel musí počítat. Tak se nám protěžovaný velkoklub nedostal do pohárové Evropy. To je opravdu tragégie, protože teď si v předkole o prázdninách černí šerifové z moldavského Tiraspolu budou muset nechat zajít chuť na větší úlovek a odpraví pouze bezejmenný Jablonec nebo Plzeň. Hodnocení Cipra po zápase o příčinách neúspěchu je hodné zaznamenání.
Barca-Inter. Když čtu znovu po sobě ten blábol, tak se musím taky pochválit, protože míří do černého i v těch nejhloupějších detailech. Ale tak těžké to odhadnout určitě nebylo a nebyl jsem pravděpodobně sám s podobným náhledem. Já jsem se u toho fotbalu celkem dobře bavil, dokonce i pěkná zápletka na závěr.
A jdeme do finále. To bude opravdu souboj těžkých vah, kde za aktuální konstelace papírová váha Barcelona být nemohla. Ač rugby nerozumím, řekl bych, že lze očekávat opravdu pěkné mlýny urostlých chasníkú, jako když si to rozdá áčko a béčko Samoy. V urputné bitvě asi nakonec rozhodne jeden podařený kop mezi tyčky. Co bude mít hodnotu? Under 1,5 a možná bych i oblepil přesné výsledky 0-0, 0-1, 1-0 a max. 1-1. Ale na to je času ještě dost
KalikaUK: pokud to bylo na ofsídy 3-6, tak ten poslední fakt nepotěšil