CCCP: V Edenu jsem byl, ale moc v klidu opravdu ne, i když od určitého okamžiku jo. 20 minut jsem si zápas opravdu neskutečně užíval, protože před zápasem se řešilo, jestli Plzeň vůbec vystřelí, získá roh atd a začátek byl excelentní. A pak penalta a necitlivá červená navrch zazdila zápas a bylo snad lepší jít domů. V podstatě mi od toho momentu bylo jedno o kolik to skončí. Zvláštní pocit zmaru, nasranosti (nešlo pouze o červenou kartu, kterou si obhájí, Plzeň v podstatě řežou v pohárech prakticky každý zápas, na jedné straně rozdával karty na počkání, na té druhé min. 2x velkoryse přehlídl), ale i pocit hrdosti, jak hráči bojovali i o 10. A za to přišla odměna: 2x inkasovaný gól v nastaveních poločasů. Ale holt zase minule bylo štěstí. Na Barce jsem si vsadil Under 4,25 a to opravdu s radostí, protože téměř každý prorokoval, že pod 5g to nepůjde, byly i hlasy že 7 naprosto v klidu. Stále tedy tak trochu podceňování a plno lidem až časem docvakne, jak na české poměry tohle mužstvo kvalitní bylo a jaký fotbal hrálo, věční rejpalové si ale vždycky něco najdou. Minulý čas je na místě: je to směšné, Plzeň vůbec prachy z prodeje hráčů nepotřebuje, ale těžko asi bude třeba bránit Jiráčkovi v přestupu do nějakého velkoklubu. Když před více než 3 roky v Plzni vyhlásili útok na poháry a koncepční práci k tomu, tak jsem se válel smíchy, protože jsem si nedokázal vůbec představit, že by se Plzeń někdy v kaprlize mohla umístit tak vysoko, aby si mohla dovolit vyzvat klub z Andorry v 1. předkole EL. Před 14 měsíci se zdálo, že předlužený klub skončí neslavně v bankrotu a výprodeji a místo toho vyhrál titul a se stamilionovými zisky vyzval Barcelonu... Bylo zajímavé vidět tehle cirkus zvaný LM, ale že bych měl mít nějaký absťák, že už se to možná nikdy nebude opakovat, tak to opravdu ne.
Není to podstatné, ale vsadil jsem si za 2,80 že Plzeň dá gól. Před zápasem by asi byla na místě uštěpačná poznámka: a z čeho si asi jako myslíš, že by Plzeń té Barceloně jako ten gól dát mohla, když budou rádi, když párkrát za zápas přelezou půlku. Celkově jsem ale smutný z jiných věcí, než hloupě prohrané sázky.