A dodatecne : Serra vyhral 1.set v tiebreaku 7-5 a Vinciguerra povyskocil na 5, takze jeste v luxusnim kurzu prilozim, kdyby se Serra rozhodl, ze uz je unavenej
6-7 6-3 6-4 nice work

Pliskova Karolina 7 1 3
Benešová Iveta 6 6 6

[replacer_img] hcp hry (+5,5) 1,95 by Synottip
1. set 4,27 by Bwin
2:1 na sety 7,70 by Synottip

kiri: Pliskovou jdu dnes podporovat, loni si me dost ziskala takze az uvidis vetsi skupinu (2-3 lidi) mohutne povzbuzujici karolinu, tak tam asi nekde sedim ja
Jj moc dobře si na to pamatuju ..

Karolina Pliskova Kaia Kanepi 1-6 6-3 7-5 cca kurs 8,00
Karolina Pliskova Alicia Molik 6-4 6-4 cca kurs 4,00

...včera sem to bohužel nestih.....koukám že jste pořádně fandili jen první set

Jinak jeste jsem to neudelal, ale chtel bych podekovat za tohle forum. A hlavne teda za tenisovou sekci. Do te doby nez jsem ho objevil, uz si ani nepamatuju jak, jsem si myslel, kolik toho vim. Ale tady jsem zjistil, ze clovek se ma porad cemu ucit. A jedna z veci, ktery jsem se tu naucil je respekt a pokora. A ze zacatku to bylo asi az prehnane, protoze uz to tu sleduju asi 3 roky, porad jsem jenom sosal a sosal..skryta existence. Trosku obavy, protoze jak jsem si myslel, ze vim vsecho, tak po par tydnech cteni tady mi prislo, ze nevim nic a rikam si:Prece se sem nemuzu michat, vypadal bych jak jojo
A posladni dobou mi doslo, ze uz je na case se taky zacit trosku delit o zkusenosti a prihodit nejaky ten postreh a tip.

smyslem diskusních fór je vzájemné obohacování o názory a zkušenosti...jsem pevně přesvědčen, že každý má co nabídnout ...proto scholle a anonymové co nechtějí vypadat jak "joja", jen směle diskutujte, od toho tady je tohle fórum