kopie by problém být něměl, relevantní je podle mě čárkový kód na tiketu
kopie by problém být něměl, relevantní je podle mě čárkový kód na tiketu
Oldies 777: ad "ciarovy kod" : Neviem, ako to ma teraz ten stupidny Tipsport - uz som tam asi 2 roky netipoval, ale vtedy myslim na tych tiketoch nebol ziadny ciarovy kod - alebo sa mylim ? Nahazdovali rucne cislo tiketu (myslim dalsi stupidak - Chance - zanedlho odnoz Tipsportu) to ma tusim furt tak - nahadzuju rucne - ziadna "ctecka", jak "moderna" Fortuna
.
co se tyce tipace a storna. pri stornu musi vopsat cislo tiketu ,jinak ho tam nezada. tikety co jsou nabrany pres pc ci stazeny nesmysly z webtipu co si klient pripravil doma a pracovnik to pak nacetl z karty tak jsou vsechny v historii pocitace k vyvolani, ale nikdy jsem tam nevidel ze by tam meli i cislo tiketu . leda ze by to nacetl z tech podanejch a tam po 10 minutach odkliknul storno. tiket si samozrejme ponechaj a precmaraj storno. precmaravaj i odlisnou vyhru treba pri dnb kdyz je remiza a kurz 1.
tech pobocek se stornem muze bejt hafo, ja i kdyz mam pripraveny tikety doma na netu a na pobocce si je nactou z karty tak mam taky hafo storen.
pac nektere soudruzky preslechnou ze chci samozrejme podat pyramidu, naky ako si muzu podat pres net u tipace ,kdyz to nema burza.
no ja sazim tak na 6 pobockach v kraji takze eliminuji tydle unterwasermany u sebe .
a jeste ke stornu - stornovat tikety jdou i do 5 min po zacatku zapasu ,ale po 5 minutach uz ani tuk. to jednou jsem prijel na pobocku a baba nestihla podat 25 tiketu, podala jen 15 ,tak ji rikam to to stornujte vsechno jestli to jde a vona ze jo, tak jich par stornula a pulka asi zustala, no samozrejme tiket co vysel byl mezi stornovanejma. no aspon pouceni do priste .
ted me napada jestli jdou stornovat ty prvni kraviny v zapasech co se vypisujou u eura ci MS ,ci goly u hokeje do 10 minuty. nevim jak je to na netu, ale uz me napada jak to vyuzit kdyz me padne v prvnich 5 minutach gol. na netu je vlastne nevyhoda ze storno je jen do 5 minut od podani.
value v tom bude az oznamej ze splatnost jistiny dluhopisu bude 8 ci 10 let, a ne obvyklych 5 let. tady je problem ze neses riziko ze ti tu jistinu nevyplatej.
6 mld dostanou od vsech investoru , kazdej rok jim musej vyplatit 720 milionu - ze svych zisku pripadne neco ukrojej z tech 6 mld. a po 5 letech musej tech 6 mld vyplatit vsem . neco hodlaj za tech 6 mld koupit, chanci a neco dalsiho, budto dalsi mensi sazkovky, nebo lepsi kdyz koupej sit videoterminalu, ktery by meli neste vice.
pak je taky mozny ze budou vydavat dalsi dluhopisy aby vyplatili stavajici. Sazka vydala taky dluhopisy a pak mela problem s vyplacenim dluhopisovych kuponu, asi nebylo kde brat . ty meli dluhopisy za cca 5,375 mld Kc a koukam splatnost ale 14-15 let. to kdyz nabidne tipac splatnost 10 let a vice tak na jistinu netreba cekat ,po 9 roce je zisk doma.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |