Ahoj
dneska tam vidim velmi dobre kurzy:
Dancevic 2,2, Benneteau 3,5, Wozniak 7,4, Baltacha 4,35, Brunstroem/Rojer 2,4, Dechy 3,45, Del Bonis 3,8, Ramos Vinolas 3,43
Ahoj
dneska tam vidim velmi dobre kurzy:
Dancevic 2,2, Benneteau 3,5, Wozniak 7,4, Baltacha 4,35, Brunstroem/Rojer 2,4, Dechy 3,45, Del Bonis 3,8, Ramos Vinolas 3,43
Betcris ma na Wozniak 9, ja z toho hraju toho Dancevice, to nema kam![]()
Discovering magic of BF Trading
Kudraztsev Ghedin 2 cca okolo 2
Sklenar je bůh![]()
![]()
![]()
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Jo, dneska to tam napadaloSuper tipy. Díky za Wozniak! Tak velký dogy zas běžně nehraju... Jsem moc měkkej
Z vyšších kurzů mě ještě potěšil Navarro. Tak ať to padá i nadále.
lolPůvodně odeslal Frantisek
![]()
Lefevre/Vedy 3,25 bije mi do oci
tak tohle bylo dokonaly. ja vcera byl linej neco vymejslet tak jsem sproste opsal cast tveho vyberu v cele s Wozniak a kdyby nakonec trefila Baltacha, bylo by v cechach o jednoho milionare vicPůvodně odeslal sklenar
diky za pekny tipy!!!
dnes se mi nelibi nic. mohli by ale Razzano 4.4, Sluiter 6.1, Wozniak 2.8, Chakve 2.5
nj Baltacha by mohla. ako pise Franta: klasika, posledny zapasPůvodně odeslal zemedelec
aj ja som mal vyhru nad 11t usd ale aj tak spokojnost.
Tak dnešek taky slušnej,navíc jsem si po tvém vzoru zkusil sranda ako a s pocitem že se budu těšit na 13 t kouknu na Bwin a soudruhům se zdála výhra asi moc velká tak mě zrušili Makarovu,naprosto nechápu.Jdu písat cs.jinak zdar posledním zápasům Tipsa zítra tutovka![]()
Datum: 17.6.2009 3:19
Kurz: 1331.36
Vklad na jednu sázku: 10.00 USD
Body: 286
Šance na výhru: 3215.84 USD
Datum Událost Sázka Tip Výsledek Kurz
17.6.2009 11:00
Aljona Bondarenková (UKR) - Francesca Schiavoneová (ITA) 1 2 Francesca Schiavoneová (ITA) Schiavoneová 2.55
17.6.2009 12:30
Jelena Dementěvová (RUS) - Virginie Razzanová (FRA) 1 2 Virginie Razzanová (FRA) Razzanová 4.89
Jelena Makarovová (RUS) - Amélie Mauresmová (FRA) 1 2 Jelena Makarovová (RUS) ZRUŠENO 4.14
Naďa Petrovová (RUS) - Vera Duševinová (RUS) 1 2 Vera Duševinová (RUS) Duševinová 3.92
Ťie Čeng (CHN) - Aleksandra Wozniaková (CAN) 1 2 Aleksandra Wozniaková (CAN) Wozniaková 2.55
Guillermo Garcia-Lopez (ESP) - Janko Tipsarevič (SRB) 1 2 Guillermo Garcia-Lopez (ESP) ? 2.58
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
klobouk dolu, co jste za posl. dva dny potrefovali, Frantovi přeju, ať to doběhne, popř. ať alespoň od začátku Lopez jasně vede a dá se to v hezkém protikursu jistit...
Hmm tak bwin odpovídá i v noci to jsou věci.Makarova Jelena 36 let poslední zápas v srpnu 1999,bože bože ojebali stařenku
![]()
Díky za přání ono to nedojde a na jištění s.. Tohle už není moc zajímavý,kdyby to bylo těch 13t bylo by to lepší,a nebo možná že to dojde když jsou to drobný![]()
Dobehlo tosice drobny, ale nestezoval bych si
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |