Maďarská kovbojka mohla dopadnout i hůř![]()
Čekal jsem gól Slováků tak 2 minuty před koncem a pak ještě jeden do prázdný navrh.
Vadí mi, když se hráči přetlačujou na nebo v brankovišti(ani pořádně nejde posoudit) a v důsledku toho se pak brankář válí někde mimo branky nebo dokonce za brankou a góly z dorážek pak platí![]()
A na druhé straně neplatí ten Bělorusů. To by se podle mě mělo posuzovat citlivějš. Přijde mi to něco jako zločinec nemohl stanout před soudem protože trestní oznámení nemělo ty správné formální náležitostiAle to už je teď jedno.
Když jsem se dnes zamýšlel nad těmi tipy, tak jsem hledal hodnotu pouze na outsiderech a Unders(a budu ji tam hledat i zítra) . Bohužel jsem nevybral ty správné. Třeba Slováci se mi zdáli jistější do Underu, než že Maďaři pokryjou spread.
Toho Radulova je škoda. Já ty střelce ale snad v životě nehrál. Tady netuším jestli se dá něco najít. Mně přijde, že pokud mužstvo dá třeba i 4-5 gólů( a to nemluvím o tom že mohli dát třeba jen 3 góly), že jsou ty kurzy dost nízké na to, že se trefí zrovna ten co potřebuju. Ale to je možná chybná úvaha, protože myslím Kryštof u NHL tvrdil, že se najít něco dá.

Odpověď s citací