Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 38

Téma: Pinnacle Sports výběr peněz

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Mne jeste bohuzel bolsevik ucil rusky, proro jsem se take ptal, jelikoz jsem to prekladal pomoci google translator a ten mi prelozil toto zneni: "3. Mohu stále kdykoli vybrat peníze?"

"Ano, peníze můžete vybrat kdykoli, ovšem v případě vkladů, které nebyly v požadovaném rozsahu použity při sázení a hraní, bude účtován poplatek." Ja uz se radeji priste nebudu na nic informovat, abych nahodou zytecne nikoho neotravoval svou neznalosti anglickeho jazyka.

Citace Původně odeslal biroke Zobrazit příspěvek
    Ja uz se radeji priste nebudu na nic informovat, abych nahodou zytecne nikoho neotravoval svou neznalosti anglickeho jazyka.
    možná je na čase se do té angličtiny pustit

Taky jsem tomu vzdoroval ale nakonec jsem se k tomu dokopal, začal jsem číst knížky jenom v angličtině (četl jsem jenom ty, které jsem si chtěl přečíst tak jako tak a obsah mně bavil). První knížka byla utrpění, takřka každé slovo jsem lovil ze slovníku, s každou další to ale šlo líp. Pak jsem přidal filmy. Dneska je to už bez problémů. Zkus to nějakým svým způsobem, oplatí se to. Bez angličtiny máš dnes docela citelný handicap.

Podobná témata

1. bet365 - výběr peněz
    By Jimmy in forum Bet365
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 27.06.2013, 20:37
  2. výběr peněz
    By bigpupik9 in forum Unibet
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 27.08.2009, 09:44
  3. Výběr peněz blokován Bonusem
    By lavorate in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 3