Mě zrušili sázku s normálním kurzem předevčírem, kontaktoval jsem je a dnes se mi omluvili a dali mi tu výhru.
Mě zrušili sázku s normálním kurzem předevčírem, kontaktoval jsem je a dnes se mi omluvili a dali mi tu výhru.
Tak i na mě došloJe fakt, že kurz byl mimo a já to přesto vsadil. Sázku mi zkrouhli, neboť už mi tam pšenka nekvete, ale alespoň za pár drobných mi to přijali, až když jsem k tomu přidal i zápas tenisu. Čekal jsem, že to voidnou , ale pořád se nic nedělo, po zápase, který samozřejmě vyšel (včetně tenisu), byla sázka jako výherní s kurzem 5,4 a adekvátní výhra k tomu. Říkám si OK, asi to prošlo, tak si něci vyberu. Požádám o výběr na MB, ale druhý den, jak je zvykem peníze nikde. Juknu na bwin a ouha, můj účet v mínusu pár tisíc-rozdíl mezi výhrou v kurzu 5,4 a 1,8 po zrušení jedné sázky.. Pak že nejde dostat se na účtu u SK do mínusu
Samozřejmě email od nich žádný apod. Tak jim píšu , že chápu storno atd.. ale že mohli stornovat před zápasem a ne čekat jak zápas dopadne. Pak mi to vyhodnotit jako OK a po pár hodinách jako KO . Jak tady někdo psal o prachy nejde, jde o přístup a ten má BWIN snad nejhorší ze SK , prostě zákazníku cáluj a prohrávej a na nic se neptej. My jsme tu páni..
Takže má situace je taková, že výběr se neuskutečnil, visí mi tam pár tisíc v meziprostoru a na email nikdo nereaguje, účet v minusu , já trpělivý ..
Všichni se tam sejdem...
Já nemám s bwin problémy. Mám tam ročně tisíce sázek. Z toho je tak 1% zrušeno, když je kurs (úplně) mimo. To sleduju, v drtivé většině případů je to před zápasem. Asi jednou poslali i mail - to byl šok.Takový Pinnacle mi ruší podstatně víc sázek, co jiní nechají být, on prohlásí za "incorrect line".
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |