Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 181

Téma: Mobilní internet v notebooku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    už nemám přítelkyni...
    Předplacené O2 sady jsou kapitola sama pro sebe. U posledních tří sad jsem měl vždy chybu v nastavení už od operátora. Šlo o to , že jsem měl nastavený limit FUP jen 30 MB takže mě už po nějakých 25 MB přišla první SMS a po 30 MB druhá SMS a rychlost klesla na 30 Kb ( 256 nikdy po FUPU nemám). Samozřejmě jsem s tím hned letěl na pobočku ať mi to nastaví na těch 100 MB.
    Sadu mi vždy více či méně ochotně nastavili na těch 100MB , ale už mi to zase připadá jako nějaký další ojeb na lidi. Bohužel je tato sada asi pořád to nejlepší , co se u nás dá koupit.

Jinak se chci zeptat jestli by šlo v CHrome nastavit aby se mi nespouštěla videa. Nikde v natavení jsem to nenašel. Nebo případně jestli někdo neví o prohlížeči , kde se dá nastavit vypnutí videa na zobrazovaných stránkách. Příjde mi , že ty všelijaká videa a videoreklamy mě sežerou vetšinu FUPU a tak bych tím ty data trochu ušetřil.

Ty streamy na BET 365 se spouští jen po přihlášení. No chce si na to dávat bacha . Už se mě taky stalo že mě tam běžel nějaký volejbal a na jednou bylo 100 MB pryč

Citace Původně odeslal Djoker Zobrazit příspěvek
    Předplacené O2 sady jsou kapitola sama pro sebe.
    Ja 3 mesicni sady kupuji docela hodne a bordel v tom maji.Jednou jsem na tuto sadu jel asi 9 mesicu,nejak to zapomneli stopnout,podruhe tam byl zase kredit 900 Kc a po skonceni 3 mesicu jsem jeste jel mesic zdarma na tarif data XL z toho kreditu.Jednou 2 simky zablokovali po tydnu pouzivani,ani navsteva pobocky nepomohla,bylo mi sdeleno ze ta karta je aktivni uz davno a nekdo jiny to pouziva.Az na jejich technickem foru to vyresil o2 guru.
    Pouzivam ted take ufona,tam za 30 Kc denne je aspon 1 GB denne,a to na live staci.
    Nebo pokud potrebuji vice live,tak na predplacene simce od o2 koupim XL tarif na mesic za 750 Kc z 10 GB mesicne.
    Nic jineho rozumneho a bez pausalu neznam.

Podobná témata

1. alternativní mobilní operátoři
    By dzish in forum Technické prostředky k sázení
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 01.10.2012, 08:27
  2. Dual sim mobilní telefony / internet v mobilu
    By Orbital in forum Technické prostředky k sázení
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 06.03.2011, 13:10
  3. Sázení přes Mobilní telefon
    By bildy in forum Dotazy nováčků / Newbies
    Odpovědí: 11