V brazilii je problem v tom co rikam. V monopolizaci. Proste kdyz mas natazeny draty od statniho telecomu, kde maji vsichni svy jisty, tak te fakt nic nenuti k inovacim. Lidi nemaji jinou moznost, nez si to od tebe stejne koupit. To ze nekde jsou leta vypadky se na tobe nepodepise, protoze mas polstar z byrokratickyho aparatu nefunkcnich regulatoru a nefunkcnich organizaci na ochranu spotrebitelu. Fakt to nejde vysvetlit, dokud to nedojde i sem. Viz Koleje, které nikam nevedou. Brazílie chtěla propojit sever země s jihem, práce však již léta stojí | zpravy.ihned.cz - Svět ... infrastruktura v Brazilii casto proste i je, ale zustava nevyuzita a postupne zchatra. Nikoho to moc nesere.
Mobilni net je mozna potreba tam, kde neni jinej, nicmene se proste vyuziva ve mestech, proto tam je pokryti a ne v horni dolni. Pokryti mest mobilnim netem je % vetsi nez vesnic, jak jsi rekl. Opakuju NEROZUMIS MI..nenavrhuju nejaky obcasky akce za otevirani wifin. Jen konstatuju, ze kdyby byly otevreny tak jako pred lety, tak vetsina uzivatelu mobilniho netu, coz nejsou myslivci na posedech, ale mestsky lidi, bude normalne substituovat a to vytvori tlak na cenu uplne stejne jako kdyz zvyseni cen uhli zvysi cenu ropy a ty to pocitis na benzince, i kdyz tvy auto nejezdi na uhli.
CDMA melo ping nekde 80-150ms, dalo se i volat. Jinak chapu, nicmene v Cesku u 3g sem se s pretizenou 3g siti fakt nesetkal oproti tomu co vidim jinde. To ze nekomu ve spicce klesne rychlost na 1/10 neni poradny pretizeni.
Proste ja to vcelku vsechno chapu. Chapu ze firmy maxmalnizujou zisk, chapu, ze to delaji podmazavanim politiku i regulatoru. Jen je to objektivne na hovno, protoze z hlediska koncovyho uzivatele se skutecne mobilni net zhorsuje/zdrazuje. A pricinou je monopolizace. Samozrejme v Cesku je to porad dost picovina resit, ten rychlej net je na kazdym rohu. Ja to mam dost specificky protoze se porad stehuju, pres pul roku tu nejsem atd., takze pro me je funkcni internet dost problematicka zalezitost jako vubec veskery ostatni veci.

Odpověď s citací