ano, bez Moneybookers do netoveho sazeni nelez (a na Bwin uz v zadnym pripade)
ano, bez Moneybookers do netoveho sazeni nelez (a na Bwin uz v zadnym pripade)
Gambling feels like endless ejaculation
No ale tak zase až tolik mi to nevadí, v sázení se moc neorientuji a těch 5k jsem měl ze 3 stovek![]()
... a z tech 300, cos zaplatil za prevod, mohlo byt dalsich 5000 nebo 5mega
samozrejme jednak gratuluju k vyhre a jednak si delej, co chces, ale smysl techhle stranek je sirit informace, ktere povedou k usporam
platit pres 5% za prevod penez neni terno v zadnem oboru
z globalniho hlediska je to uz vubec amoralni: napriklad platit bankam a pochybnym firam za prevody takovehle penize, nejde jen o penize jednotlivce - kdyz se tyhle drobne sectou jsou to miliardy a prave tyhle miliardy tvori ten nadzisk, ze ktereho je financovanej ten celej zkorumpovanej system okolo
ja proste radsi dam 3kila dysko v hospode, nez necham 3koruny bance, v postmoderni spolecnosti tohle nikoho moc nezajima a je to skoda - tady na foru je holt ta smula, ze jsem admin, tak to musite furt poslouchat![]()
diskuze volne pokracuje zde
zde prosim zase zpet na tema bwin, pokud neco mate
Žádala jsem u bwinu o proplacení s tím že jsem poslala kopii OP se začerněným rodným č. a č. OP. Přišla mi odpověď: "...Dovolujeme si Vás však opětovně požádat o novou kopii s nezakrytými údaji (!)..."
Není mi jasné na co potřebují tyto údaje. Mám obavy ze zneužití. Máte s tím nějaké zkušenosti?
No tohle je normalni procedura. Jediny co je tak akceptovany je vymazani polozek na bankovnim uctu/kredit karet vypisu. Pokud mas obavu ze zneuziti, tak by ses na to mela informovat radsi predem, nez nekam posles love. EU sazkovky tohle chtit budou, krome tech v Anglii.
Uprimne receno, je to hovadina. Rodny cislo je dohledatelny treba na justice.cz u vetsiny lidi, co jsou nejak ekonomicky aktivni. Soukromi uz davno neexistuje, je to jen hype z idnes a tech debilu nahore.
Ted ti nic jineho nezbyde... leda jim muzes poslat pas, tam mozna zakodovany neni.
pošli pas, já ho vždy uvádím jako autorizační dokument místo op.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |