paradni pick ta Morita ... skoda ze sem nestihal![]()
paradni pick ta Morita ... skoda ze sem nestihal![]()
do bilance budu zahrnovat jen solo sazky:
+1,95j
c rochus-calleri 2 (2,3)
dokic-gallovits 2 (2,87)
dale verim - baghdatis, sweeting, starace
Původně odeslal krystof
tak tohle se ti myslim docela dost povedlo!
Discovering magic of BF Trading
tak jestě jeden tip
dent-mello 2 (3.05) betfair ten kurz je dost divokej, zas tak dobre dent nehraje, ricardo na hardu umi a kvalifikaci odbouchal skvele
zdravim
kiefer-santoro 2 (2,7)
tursunov-kukuskin 2 (3,04)
dale věřím dent, baghdatis
včera pechještě že jsem hral oba singly i v hcp
-0,75j
cilic-delic 2 (3,2)
pro odvazne cornet-strycova 2 (3,9) nebo hcp barbora casto ztraci dobre rozehrane zapasy
hcp goerges, 5,5 na montanese je taky ulet
dodig, de chaunac, groenefeld
delic určitě stojí za zamyšlení,ale Montanes si myslím že nemá moc šancí
já dal dneska Martinez sanchez,Lopez ty už se hrajou a pak sprem,Kleybanova/niculescu a zvažuju ještě toho delice
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
toho montanese jsem myslel frantisku v hcp 5,5 ostre bych si nedovolil![]()
Neuvěřitelnej den dneska sanchez prohraje z *5:4 40:0 kleybanova/niculescu prohrávaji v super tb 2:7 stahnou na 8:8 pak ko ,delice jsem dal za kurz 15 ve druhým setu,stačilo ještě jednou udržet serv a dalo by se nádherně jistit samozřejmě udělá 2 df a dvě ue,vysrat se na to![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Ahoj, jsem zas tubez velkych reci hned placnu tipy:
Cilic 2.3
Stepanek 2.3
Lopez 4.15
vsecko 5D
Discovering magic of BF Trading
Štěpánek a Lopez hraju taky...Původně odeslal zemedelec
jj Lopeze mám za 4,65 od včera sám jsem zvědav,ale když to smažej všichni bude to průser![]()
Pocet tipu: 11
Z toho vyhranych: 4
Void: 0
Celkem vsazeno: 28
Celkem vraceno: 28,86
Profit: 0,86
ROI: 103%
Tip c.12: Troicki-Murray: 1 kurs 11 Pinnacle vklad: 1
-2,75j
verdasco-štěpánek 2 (2,7)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |